Napeti odnosi med Meghan Markle in vojvodinjo Kate!

Napeti odnosi med Meghan Markle in vojvodinjo Kate! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
15. 7. 2018

Doslej se je zdelo, da sta si vojvodinji Kate in Meghan naklonjeni. Vse, kar je Meghan za prvo silo vedela o dvoru, se je naučila prav od Kate. Trenutno pa naj si ne bi bili tako zelo blizu.

V javnosti so stvari drugačne. Na zunaj se namreč zdi, kot da sta si vojvodinji Kate Middleton (36 let) in Meghan Markle (36 let) zelo blizu in da sta v tem času postali najboljši prijateljici. A očitno je to kar daleč od resnice.

Vojvodinja Kate naj bi namreč Meghan nehala svetovati, kako bi se čim prej navadila na kraljevo družino, v katero je prišla. Nekdo, ki je blizu kraljevi družini, je dejal: "Vse, kar Meghan zna, se je naučila od Kate, ta pa naj bi zdaj njuno prijateljstvo ohladila." V britanskih medijih piše še, da je Kate sicer zelo dobra oseba, a da se ne trudi več biti svakinji v pomoč. Na to kažejo tudi Meghanin spodrsljaj, ko je prišla na kraljičin rojstni dan v obleki z golimi rameni. Po medijih so jo nato napadli, da je prekršila eno izmed kraljevih pravil oblačenja. In takoj so tudi zapisali, da bi ji Kate lahko svetovala glede tega, a ji ni. Za isto priložnost je na primer vojvodinja Kate oblekla diskretno modro obleko z rokavi.

In če malce podrobno pogledamo - v katerem grmu tiči zajec? Menda naj bi bila vojvodinja Kate nekoliko ljubosumna na svakinjo, ki so jo vsi hvalili zaradi videza in elegance. Kate je pred kratkim rodila tretjega otroka in ne glede na to, da je bila vso nosečnost vitka in je tudi po porodu hitro pridobila staro linijo, pač ni bila tako svežega videza. V času, ko je bila Kate doma in je dojila, je Meghan sijala povsod. To je verjetno spodbudilo njen tekmovalni duh in nenehno primerjanje obeh vojvodinj je postalo preveč naporno. Kate se je nato očitno odločila, da se bo pač nekoliko odmaknila in prepustila drugim, da svetujejo Meghan glede obnašanja na kraljevem dvoru.

Besedilo: Neja Drozg // Fotografije: Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story15/2018

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 15/2018

Story 15/2018, od 05. 07. 2018