Naslednjo spomlad poroka princa Harryja

28. 8. 2013

Vsaj tako poročajo britanski mediji, ki se sklicujejo na vire blizu kraljeve družine. 28-letni princ Harry naj bi namreč napovedal zaroko s svojim dekletom Cressido Bonas.

Par je skupaj že leto in pol, zaročila pa naj bi se konec letošnjega leta. Kot pišejo tamkajšnji mediji, bo poroka skoraj zagotovo sledila naslednjo spomlad.

24-letna Cressida Bonas se ukvarja z manekenstvom in igralstvom ter je pripadnica angleške visoke družbe. V londonskih krogih ima vzdevek Smally, prihaja pa iz zelo premožne družine. Njena mama je lady Mary-Gaye Curzon, potomka bogate družine bankirjev, njen oče pa Jeffrey Bonas, ki je celo malo modre krvi.

Njeno polsestro Isabello Anstruther Gough-Calthorpe so nekoč celo povezovali s princem Williamom, Harryjevim bratom. In to takrat, ko sta s Kate za nekaj časa prekinila svojo zvezo. Princ je Cressido spoznal prek sestričen, princes Beatrice in Eugenie.

Preden je spoznal Cressido je bil Harry kar sedem let v zvezi s Chelsy Davy, s katero sta doživljala številne vzpone in padce.

24-letna Cressida Bonas se ukvarja z manekenstvom in igralstvom.

Značke: princ Harry