Natalie Portman: Deklica je!

Natalie Portman: Deklica je! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
14. 3. 2017

Igralka Natalie Portman je končno dočakala svojega drugega otroka. V sredo, 22. februarja, je namreč rodila deklico, ki sta jo z možem Benjaminom Millepiedom poimenovala Amalia.

Žal podrobnosti o njenem rojstvu niso znane, so pa igralkini tiskovni predstavniki sporočili, da sta mama in deklica veseli in zdravi, kar je seveda tudi najpomembnejše.

Zagotovo pa se je sestrice razveselil tudi prvi otrok para, njun petletni sinček Aleph. Natalie je sicer novičko o svoji drugi nosečnosti sporočila lanskega septembra na filmskem festivalu v Benetkah, a nekoliko po svoje. V beli obleki, ki je lepo objela njen trebušček, se je namreč sprehodila po rdeči preprogi in tako pokazala, da pričakuje drugega otroka.

Kot je pred kratkim izdala v enem izmed intervjujev, se je med drugo nosečnostjo počutila izjemno dobro, najbolj pa sta ji prijala sveže sadje in zelenjava, občasno pa se ni mogla upreti niti kakšnemu slastnemu buritu. Sicer pa je priznala, da v materinstvu zelo uživa ter da jo je naučilo, da tudi v stresnih okoliščinah ostane mirna.