Naziv najbolj seksi moškega nasvetu revije People je dobil John Legend

Naziv najbolj seksi moškega nasvetu revije People je dobil John Legend (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: STA
13. 11. 2019

Ameriška revija People je glasbenika Johna Legenda okronala za najbolj seksi moškega na svetu. Ko je zvezdnik izvedel, da bo prejel laskavi naziv, je bil hkrati navdušen in prestrašen, saj ga bodo sedaj vsi analizirali, ali si zasluži ta naziv, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Vsi me bodo sedaj analizirali in preverjali, ali sem si naziv res zaslužil," je dejal Legend za revijo People.

Na vprašanje, ali je primeren naslednik igralca Idrisa Elbe, ki je ta naziv prejel lani, pa je 40-letnik odgovoril, da se mu to ne zdi ravno pravična ali prijazna primerjava.

Legend, ki si je že za prvenec Get Lifted prislužil grammyja, je sicer na družbenem omrežju Instagram šaljivo objavil primerjavo fotografij sebe pred 14 leti z očali in sramežljivim nasmehom ter Idrisa Elbe z zapeljivim pogledom. Ob tem je zapisal, da bi bil John iz leta 1995 res začuden, ko bi slišal, da bo nasledil Idrisa Elbo na položaju najbolj seksi moškega.

Tudi soproga glasbenika Christine Teigen se je na naziv odzvala s humorjem. "Moja skrivnost je razkrita. Izpolnila sem si sanje, da bom nekoč spala z najbolj seksi moškim. Kakšna čast," je tvitnila.

Revija naziv podeljuje vse od leta 1985. Prvi najbolj seksi moški na svetu je postal igralec Mel Gibson. V preteklih več kot 30 letih pa so se lahko med drugim s tem nazivom ponašali nogometaš David Beckham ter igralca Dwayne Johnson in Chris Hemsworth.