Ne boste verjeli, da princ Louis že obiskuje tečaj glasbe in petja

Ne boste verjeli, da princ Louis že obiskuje tečaj glasbe in petja (foto: Profimedia) Profimedia
24. 11. 2019

Vojvodinja Kate Middleton vozi svojega sina v glasbeno otroško skupino, kjer oba uživata v petju in plesu skupaj z drugimi družinami.

Kate Middleton s svojim najmlajšim princem Louisem obiskuje glasbeno skupino za otroke in starše, katere posebnost je tudi predrzna lutka opica. Za tečaj Kate odšteje 15 dolarjev na teden in seveda na tečaju ostane skupaj s svojim enoletnim sinom Louisom.

Monkey Music že 23 let prireja tečaje po vsej Veliki Britaniji in ponuja pouk glasbe za otroke od treh mescev do četrtega leta. Osredotočajo se na petje v živo in igranje na tolkala in starše spodbujajo, da pojejo in plešejo skupaj s svojimi otroki. Inštruktor v aktivnosti pogosto vključi lutko opico in tako tedensko spreminja temo.

Kate in Louis obiskujeta tečaj, ki ga priporočajo za otroke, stare 12 mesecev ali več. To pa ni prvič, da je bila Kate opažena, da enega od svojih otrok vodi na tečaj. Lani so jo opazili, ko je princeso Charlotte vozila na tečaje baleta in kot dobra mama je bila večkrat opažena, ko je princa Georga in princeso Charlotte pripeljala v šolo. V šoli se udeleži veliko dogodkov za starše, pred kratkim pa se je pridružila drugim mamam, ki so skupaj ustanovile srečanje staršev. V začetku leta se je tudi po tihem udeležila tri-urnega predavanja o duševnem zdravju, ki ga je šola organizirala. 

Priporočamo