Ne boste verjeli, Kate Middleton je bila nekoč obsedena z Goranom Ivaniševićem, nato je vmes prišel princ William

Ne boste verjeli, Kate Middleton je bila nekoč obsedena z Goranom Ivaniševićem, nato je vmes prišel princ William (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2020

Kdo bi si mislil, da je bila vojvodinja Kate Middleton nekoč tako zelo obsedena s hrvaškim teniškim igralcem Goranom Ivaniševićem.

Večina teniških navdušencev se še dan danes spominja leta 2001, ko je na sveti travi Wimbledona slavil hrvaški teniški as Goran Ivanišević, zelo dobro pa se ga spominja tudi vojvodinja Kate Middleton, ki je nedavno priznala, da je bila vedno očarana nad njim.

Takrat je bila Kate stara komaj 19 let in že takrat je bila strastna navdušenka teniških turnirjev, še posebej Wimbledona. "Vedno sem spremljala tenis, še posebej pa Wimbledon. Težko si predstavljam angleško poletje brez Wimbledona in to tekmovanje je bilo vedno del mojega odraščanja. Oboževala sem Gorana Ivaniševića, obsedena sem bila z njim, kakor tudi s Petom Samprasom, Andreom Agassijem in Steffi Graf," je za nov dokumentarni film na BBC povedala Kate Middleton. 

A romanca med Goranom in Kate se ni nikoli razvila, saj je tega leta, ko je hrvaški teniški as slavil v Wimbledonu, spoznala princa Williama in njeno življenje se je kasneje obrnilo v povsem drugo smer. Danes imata s princem Williamom tri otroke in veljata za enega izmed najbolj skladnih kraljevih parov, ki bosta nekoč odlično opravljala vlogo kralja in kraljice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In 2001, the 125th ranked player in the world Goran Ivanisevic was offered at wildcard to play at @wimbledon. Little did the Croatian know two-weeks later, he would hold the illustrious trophy aloft, after defeating the likes of; Marat Safin, Tim Henman and defeating Pat Rafter in a thrilling five-set final! This story just reiterates, it doesn’t matter what the numbers say, you can prove everyone wrong! 🏆🎾 . . #wimbledon #goranivanisevic #wildcard #dream #believeinyourself #grandslam #champion #tennis #tennis🎾 #Croatia #England #2001 #memories #sport #tennisfan #tennisplayer #tennispro #tenniscourt #tennisball #tennislife #tennislove #tennismatch #final (📸 Tennis World USA)

A post shared by Gʀᴀɴᴅ Tᴇɴɴɪs Sʟᴀᴍ (@grandtennisslam) on