Ne boste verjeli, na kakšnih napravah se "muči" Severina, nič čudnega, da je njena postava tako pnevmatična!

Ne boste verjeli, na kakšnih napravah se "muči" Severina, nič čudnega, da je njena postava tako pnevmatična! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
8. 12. 2020

Trenutno hrvaška zvezdnica zaradi omejitev, ki veljajo, ne nastopa na odrih.

Kar pa še ne pomeni, da počiva. Kje pa, ravno nasprotno! Pazi, da njeno telo ostane v formi, saj se dobro zaveda, da bodo ti nenavadni koronačasi enkrat minili in bo spet stala pred občinstvom. Zato še kako pazi na svojo gibčnost in gibljivost, kar je pokazala svojim zvestim oboževalcem.

Objavila je namreč nekaj fotografij na nenavadnih napravah, ki so namenjene rehabilitacijski vadbi in ob tem zapisala: "V @poliklinika.kaliper sem prišla po operaciji kolena, in od takrat sem stalna članica vrhunske, strokovne in vesele ekipe. "Zrihtajo" vam vse: roke, noge, glavo, pri tem pa se ne počutite kot pacient, temveč kot prijatelj, ki je prišel na kavo."

Očitno se pevka počuti več kot odlično, saj je kljub napornim vajam, ki jih izvaja, nasmejana in dobre volje. Taka bo tudi stopila pred svoje zveste oboževalce, ko bodo razmere to dopuščale. Do takrat pa bo skrbela za to, da njeno telo ostane v brezhibni formi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)