Ne le Meghan Markle, zapuščajo tudi Kate Middleton, ki je ostala brez najpomembnejše članice osebja

Ne le Meghan Markle, zapuščajo tudi Kate Middleton, ki je ostala brez najpomembnejše članice osebja (foto: Profimedia) Profimedia
19. 11. 2019

Vojvodinja Kate Middleton bo morala kot kaže iskati novo osebno asistentko.

Po pisanju Daily Maila se je Catherine Quinn po dveh letih sodelovanja z vojvodinjo Kate Middleton odločila, da zapusti svoje delovno mesto osebne asistentke in si poišče nove izzive. 

Quinnova je vojvodinji pomagala pri številnih projektih, posebej pa se je osredotočila na socialne probleme kot so izključenost, kriminal in odvisnosti.

Pri Daily Mailu so dodali še: "Odločitev, da se poslavlja po zgolj dveh letih je nenavadna. Gre za zelo prestižno pozicijo, ki jo osebne asistentke navadno opravljajo po deset ali več let."

Za zdaj ni jasno, zakaj se je Quinnova odločila za svojo odhod, vojvodinja pa se bo morala že kaj kmalu odpraviti na lov za novo asistentko.

Neimenovani vir pa je Daily Mailu  zaupal še, da je bila Quinnova zares izjemna dama in, da je bila vojvodinji v zares veliko pomoč. A zdaj želi narediti korak nazaj in se znova osredotočiti na svoje humanitarne projekte. Isti vir je še dodal, da sta se razšli v zares prijateljskih odnosih.

Vse kaže, da ni le vojvodinja Meghan Markle tista, ki jo zapušča osebje, zdaj se je to začelo dogajati tudi Kate Middleton.