Neda Ukraden: Išče moškega, ne ljubimca

Neda Ukraden: Išče moškega, ne ljubimca (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lea
8. 10. 2016

Kljub svoji starosti priljubljena balkanska pevka Neda Ukraden blesti na odrih in v videospotih. Kraljica Balkana je pred kratkim izdala nov video za pesem Ljubavnik z novega albuma Terapija.

S svojo glasbo lahko razveseli ljudi, na njene melodije se zaljubijo in jih tolažijo, kadar so žalostni.

"Glasba je odlična terapija, zato sem tako imenovala tudi svoj album. Glasba je resnično zdravilo za dušo," je prepričana Neda, ki kljub nesreči v ljubezni vanjo še vedno verjame. Številni ji sicer zavidajo njeno zvezdniško življenje, ob tem pa je 66-letnica izrazila tudi zadovoljstvo, da se ne zbuja ob napačnem partnerju, ki bi jo lahko dušil. Pevski poklic je namreč poln predsodkov, zato marsikateri predstavnik moškega spola narave njenega poklica preprosto ne razume.

"Glasbeniki smo ves čas izpostavljeni medijskim kameram, zato si nas partnerji delijo z javnostjo. Če pa te nekdo ljubi, te želi ves čas imeti ob sebi, kar pa je v mojem poslu nemogoče," je prepričana Neda. Kot nam je zaupala, išče moškega, ki jo bo spoštoval, ob tem pa živel tudi svoje življenje. Zgodba novega videospota ne bo nič kaj vesela. Govori namreč o po Nedinem mnenju 'tipični ženski situaciji', saj moški vara dekle, ta pa svoje žalosti ne more izpovedati nikomur.

Tokrat je k sodelovanju v novem videospotu povabila kar Milico, prvo hčer svojega zeta, in njenega fanta Luka. Ta pomaga tudi v velikem lepotnem kompleksu, ki ga je pred časom odprla Neda, in sicer v otroški igralnici zabava otroke.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri