Neda Ukraden kot prava superbabi: Pozirala v kopalkah in vnovič navdušila oboževalce!

Neda Ukraden kot prava superbabi: Pozirala v kopalkah in vnovič navdušila oboževalce! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
13. 8. 2019

Priljubljena pevka in tudi že babica Neda Ukraden zase skrbi nadvse vzorno. To dokazujejo tudi fotografije, ki jih rada objavlja na svojem Instagram profilu.

Vsake toliko časa oboževalce razveseli s kakšno svojo sliko, s katero ponosno dokazuje, da odlično "nosi" svoja leta. Pa tudi kopalke. Tokrat je pozirala v enodelnih roza kopalkah, s katerimi je navdušila sledilce, ki so se spraševali, le kako ji uspeva ostati tako fit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malo opustanja, pa opet koncerti!🌴😎🍹🌴. Ovog vikenda vidimo se u Bugarskoj. ,Vratsa, i Velingrad!🎵🎶🎤🎹! 💋 iz Boke #nedaukraden #summerstyle

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

"Za nekatere so leta res samo številka," je zapisal eden od njenih sledilcev. Sicer pa je Neda ponosna babica trem vnukom, ki vedno poudarja, da je pomembno paziti na svoje zdravje, ki naj bo na prvem mestu. Šele nato pride videz na vrsto. Sama pravi, da je tudi pri njej tako - redno vadi, prehranjuje se zdravo, zato so tudi rezultati neizogibni.

Priporočamo