Neda Ukraden odprla igralnico za otroke

Neda je za tako velik projekt zaposlila 15 ljudi. (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
22. 2. 2014

Pevka Neda Ukraden se je preteklo leto lotila novega projekta. Po končani prenovi je v Beogradu odprla otroški center Bibi. Tri dni po velikem odprtju pa jo je presenetil še tretji vnuk, ki mu je ime Dušan.

Neda se je lotila temeljite prenove svojega nekdanjega kavnega bara, ki je po tistem, ko ga je uničila bomba, kar nekaj časa sameval! Prenovljeni kompleks leži v elitni četrti Banovo Brdo, v njem pa je zdaj igralnica za otroke in lepotni salon ter seveda tudi kavarna in slaščičarna.

"To je 17. objekt, ki sem ga naredila in prenovila v svojem življenju," nam je priznala Neda. "Lepotni salon je predvsem namenjen mamam, ki se lahko v času urejanja prepustijo brezskrbnemu razvajanju, medtem ko se otroci igrajo v igralnici. Igralnica je darilo mojim vnukom Aleksandri in Nedi ter Dušanu in hčerki Jeleni ter seveda vsem drugim otrokom z njihovimi materami," prizna Neda.

"V salonu ponujamo frizerske storitve, kozmetične tretmaje z vrhunsko ekipo ter seveda manikiro in pedikuro." Hčerka Jelena bo prevzela vodenje lepotnega salona in igralnice Bibi, ki nosi ime po nedavno preminulem pokojnem očetu, Nedinem bivšem soprogu Milanu Bibiju.

Neda

"Milana žal ni več med nami in v spomin smo poimenovali podjetje, v katerem bo mesto direktorice prevzela najina hčerka Jelena. Bibi sem ga klicala, ko sva bila še mlada in zaljubljena. Vedno sva obdržala lepe spomine in pristne odnose, zato nam je bilo še toliko huje, ko nas je preteklo leto zapustil," še prizna Neda.

Novi kompleks stoji tam, kjer je Neda že imela kavni bar, a ga je uničila bomba. "Po tej nesreči sem ga znova uredila in oddala v najem, ampak nekako nisem mogla spremljati, kako vse skupaj počasi propada. Odločila sem se, da bom vse prenovila. V celoti, od inštalacij do zunanje podobe. Naredila sem to kot darilo vsem materam, ki lahko svoje otroke pripeljejo v igralnico, medtem ko se bodo same lahko prepustile razvajanju v lepotnem salonu."

Neda

Neda je za tako velik projekt zaposlila tudi 15 ljudi in nabavila brezhibno otroško opremo, ki je še dodatno opremljena z vsemi certifikati. "Veliko svojega truda sem vložila, materialnih sredstev in tudi čustev, da bom za seboj pustila svojim vnukom nekaj otipljivega za preživetje."

Priporočamo