Neee, ta znani par se ločuje po komaj letu dni poroke, on pa že pokazal novo izbranko!

8. 7. 2024
Deli

Vse se zdi, da ni prav dolgo sameval.

Medtem ko njegov brat Liam Stewart uživa v prvih tednih zakona z Američanko hrvaškega porekla, Nicole Artukovich, je Sean Stewart po samo enem letu skupnega življenja končal svoj zakon in kaj hitro pokazal, da že ima novo srčno izbrako. Po samo enem letu zakona se Sean Stewart ločuje od žene Jody Weintraub. Vendar to ni edina novica v življenju sina Roda Stewarta. Ne samo da se ločuje, ampak so ga že opazili novo punco, bivšo igralko Charlieja Sheena, Julio Stambler.

Profimedia

Po pisanju svetovnih medijev, sin legendarnega glasbenika že več mesecev ne živi s hčerko pokojnega filmskega producenta Jerryja Weintrauba. "Šlo jima je tako dobro, nato pa so se stvari začele lomiti v začetku tega leta. Ko sta se začela prepirati zaradi vsakodnevnih stvari, sta ugotovila, da si ne ustrezata več" je razkril dobro obveščeni vir.

Profimedia

43-letni Sean Stewart in Jody Weintraub sta se poročila lani na valentinovo, le nekaj ur po zaroki sta pobegnila v Las Vegas, da bi izmenjala zakonske zaobljube. A zdi se, da sin Roda Stewarta ne sameva, saj je bil že opažen v z novo svetlolasko, s katero se ni obotavljal poljubljati na javnih mestih, kmalu pa se je izvedelo, da gre za 32-letno Julio Stambler, ki je bila v zvezi z igralcem Charliejem Sheenom. Razmerje z njim je začela, ko je skrbela za njegova dvojčka Boba in Maxa. Sean in Julia se poznata že od njenih najstniških let, prijateljstvo, ki je preraslo v ljubezen, pa sta obnovila nedavno, ko sta začela ponovno preživljati čas skupaj.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!