Neee, za tega znanega igralca se govori, da je sredi ločitve, mnogi pa namigujejo, da je tole njegova nova izbranka

8. 7. 2024
Deli

Je to razlog, da se slavni igralec ločuje?

Vsi svetovni mediji so poročali o tem, da se Jennifer Lopez in Ben Affleck ločujeta. Govorice krožijo že nekaj časa, saj so ju večkrat videli v javnosti, kako se prepirata, Ben pa na vseh fotografijah deluje nekoliko jezen in potrt. Tako je bilo tudi tokrat, ko so ga ujeli na ulicah Brentwooda v Kaliforniji. Ben je bil opažen, kako gre na kosilo dan po tem, ko je praznik 4. julija preživel daleč od Jennifer Lopez.

Profimedia

Igralca so fotografirali, ko je vstopal v restavracijo in si vzel čas za prijateljski pogovor z neznano žensko. To druženje je dodatno spodbudilo ugibanja o njegovem razhodu z J-Lo, s katero ni preživel praznika Dneva neodvisnosti. Spomnimo, Ben in Jennifer sta bila zaročena pred več kot 20 leti, nato pa sta novembra 2022 potrdila, da sta se ponovno zaročila, potem ko sta bila dve desetletji ločena. Oba sta si ustvarila družino, nato pa sta se odločila, da sta si usojena.

V teh 18 letih, ko sta bila ločena, se je Jennifer poročila z latino pevcem Marcom Anthonyjem, s katerim je bila poročena 10 let in s katerim ima dvojčka Maxa in Emme. Ben pa je srečo našel z igralko Jennifer Garner, s katero je bil v zakonu 12 let in dobil tri otroke: hčeri Violet in Seraphino Rose ter sina Samuela. No, zdaj pa vse kaže, da jima ni bilo usojeno, saj je vse bolj jasno, da je njun zakon povsem načet.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!