Neeee, to si je Brigitte Macron dovolila narediti kraljici Camilli in mnogi so ostali v šoku nad takšno predrznostjo!

10. 6. 2024
Deli
Neeee, to si je Brigitte Macron dovolila narediti kraljici Camilli in mnogi so ostali v šoku nad takšno predrznostjo! (foto: Profimedia)
Profimedia

Brigitte Macron prav gotovo ni računala, da bo kraljica Camilla ostala tako zelo hladna do nje.

Kraljica Camilla ni reagirala na ljubezniv poskus prve dame Francije, da se pred spominskim zidom držita za roke, ter je ostala povsem hladnokrvna
Kraljica Camilla in prva dama Francije, Brigitte Macron, sta se skupaj s svojimi soprogi srečali v britanskem spominskem centru ob obeležitvi 80. obletnice 'Dneva D' v Normandiji. Vendar ni vse potekalo po načrtih.

Namreč, v poskusu, da bi delila ganljiv trenutek z britansko kraljico, je prva dama Francije želela držati roko s kraljico Camillo, vendar je ta ostala povsem hladnokrvna nad to gesto. Vse se je zgodilo v nekaj sekundah; Brigitte Macron je polagala venec pred spominskim zidom, ob vstajanju pa se je približala soprogi kralja Karla III. in posegla po njeni roki.

Po tem, ko kraljica ni reagirala, je 71-letna Brigitte prijela pet let starejšo monarhinjo za dlan, vendar je, ko je videla, da ta lepa gesta ne bo imela učinka, odstopila in se umaknila na večji razmak vstran ter prekrižala roke pred seboj. Dami sta nekaj trenutkov stali pred spomenikom, nato pa sta se pridružili kralju Karlu in predsedniku Macronu, ki sta se pred tem prisrčno pozdravila. Britanski monarh je Macrona pozdravil s toplim objemom in poljubil roko njegovi soprogi.

Glede njunih soprog ni bilo zaznati nobenih težav v odnosih, kraljica je bila verjetno le presenečena nad gesto, ki ni bila del običajnega protokola. Čeprav se med ceremonijo nista uskladili, pa sta se Brigitte Macron in kraljica Camilla modno popolnoma uskladili. Obe sta sledili natančno premišljenim pravilom oblačenja in se pojavili v povsem belih izdajah.

Brigitte je nosila plašč obleko z velikimi gumbi in definiranim pasom, v katerem je izgledala brezhibno elegantno ter uspešno poudarila svojo vitkost. Monokromatski stajling je dopolnila z belimi čevlji. Kraljica Camilla pa je nosila midi obleko Anne Valentine, ki ji je odlično pristajala.

Preberite še: 

Princ William zdaj končno povedal, kakšno je pravo stanje Kate Middleton in mnogi so v skrbeh

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik