Neil Patrick Harris: Zapeljivec žensk uživa s fantom

31. 8. 2013
Deli

Igralec Neil Patrick Harris je v nanizanki Kako sem spoznal vajino mamo velik ženskar, v resnici pa ljubi moške. S partnerjem Davidom si je privoščil počitnice v mondenem Saint-Tropezu.

"David me je zaprosil pred več kot petimi leti na istem mestu, kjer sva se seznanila. Sam pa sem ga pozneje zaprosil na valentinovo," pravi Neil Patrick (40), ki ima vedno s seboj dveletna dvojčka Harper in Gideona.

"Otroka sta nama najpomembnejša na svetu," pravi igralec, ki poletje tradicio-nalno preživlja v družbi svojega fanta ter Eltona Johna (66) in njegovega moža Davida Furnisha (50). Bivajo na luksuzni jahti.

Elton je letos imel operacijo slepiča, tako da se jim je pridružil šele pred kratkim. In kadar ima glasbenik preveč natrpan urnik, vse družinske obveznosti prevzame David, ki pravi, da mu to ne dela nikakršnih težav. Najraje pa tudi sam skrbi za otroka, dveletnega Zacharyja in sedemmesečnega Eliaha.

Neilu Patricku Harrisu in njegovemu partnerju Davidu je dvojčka rodila nadomestna mati. To je bilo zelo vznemirljivo obdobje njunega življenja in na Twitterju sta pozivala oboževalce za razumevanje in jih prosila, da spoštujejo njuno zasebnost.

O Neilovem partnerju se sploh ne ve prav veliko. Gostoval je v eni izmed epizod slavne serije, vendar pa vsi pravijo, da samo zaradi tega, ker naj bi bil v zvezi z enim izmed glavnih igralcev. No, kmalu je bilo jasno, da je to Neil, ki je kmalu priznal, da je gej.

"Javnost je bila do mene vedno prijazna in nekako do leta 2006 sem lahko živel bolj ali manj normalno življenje. No, seveda so se potem pojavile špekulacije o mojem zasebnem življenju. Da bi se izognil neumnim govoricam, sem priznal, da živim s prekrasnim fantom, s katerim imava dvojčka, in da sem presrečen," odkrito pravi igralec.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk