Nekatere zvezdnice so odločno proti goloti!

13. 4. 2018 | Vir: Lady
Deli
Nekatere zvezdnice so odločno proti goloti! (foto: Profimedia)
Profimedia

Nekatere zvezdnice bi za slavo storile prav vse, obstajajo pa v Hollywoodu tudi take, ki imajo svoje meje in se ne bi slekle pred kamerami, niti za visok honorar ne. In to vedno ter povsod odkrito in odločno tudi povedo.

Igralka Blake Lively (30 let) je poročena s stanovskim kolegom Ryanom Reynoldsom (41 let), s katerim ima dve hčerki, triletno James in komaj leto dni staro Ines. Spoznala sta se med snemanjem filma Zelena lanterna leta 2010, poročila pa dve leti pozneje. Blake je znana po tem, da v filmih ne želi nikoli pokazati preveč, gola pa se sploh ne namerava nikoli pojaviti. In režiserji, ki želijo delati z njo, morajo pač upoštevati njene želje.

Svojo slavo je mlada igralka Emma Watson (27 let) dosegla kot Hermiona v filmih o čarodeju Harryju Potterju. Pozneje je dobivala in tudi sama izbirala bolj resne vloge. "Ne želim, da se me spominjajo le kot otroško zvezdnico," pravi igralka, ki se pred kamerami ne želi slačiti. Pred kratkim je celo donirala milijon dolarjev skladu za podporo ženskam žrtvam spolnega nadlegovanja.

Odločno proti goloti

Soproga Ashtona Kutcherja (40 let) Mila Kunis (34 let) sicer pravi, da je malce gole kože v filmu ne moti, a je ne sme biti preveč. Vsekakor pa se nikoli ne bi povsem slekla. "Še za tisto malo, kar pokažem, se vedno prej posvetujem s soprogom," pravi Mila, ki ima dva otroka, triletno hčerko Wyatt in leto dni starega sina Dimitrija.

Odločno proti goloti

Tudi igralka Rebel Wilson se ne pusti prepričati, čeprav ponudbe, da bi se v filmu slekla, kar dežujejo. "Nikoli se ne bom in ni denarja, s katerim bi me prepričali, da bi pokazala golo telo," pravi Rebel, ki je pred nekaj meseci spregovorila tudi o spolnem nadlegovanju na snemanjih. "Neki moški na visokem položaju je zahteval, da grem z njim v sobo. Nato me je nekajkrat vprašal, ali bi porinila prst v njegovo zadnjo plat," pravi Rebel in dodaja, da je bil to eden od slavnih igralcev.

Odločno proti goloti

Jessica Alba (36 let) spada med lepše igralke mlajše generacije, pri snemanju filmov pa ima svoje zahteve. Pravi namreč, da se na velikem platnu nikoli ne bi pojavila gola. "Zelo nerodno bi mi bilo, ker bi vedela, da me gledajo tudi moji domači," je nekoč izjavila Jessica. "Zelo neprijetno bi mi bilo na primer praznovati božič z družino, pri tem pa bi vedela, da so me na filmu videli golo," dodaja. Jessica je poročena s filmskim producentom Cashem Warrenom (38 let), s katerim ima tri otroke, Haven Garner (6 let), Honor Marie (9 let) in še ne leto dni starega Hayesa.

Odločno proti goloti

Tudi v seriji Seks v mestu in v istoimenskih filmih je imela igralka Sarah Jessica poseben dogovor, da se ne bo nikoli slekla, in to je strogo upoštevala. Ni zagovornica gole kože v filmu in pravi, da tudi nikoli ne bo. Sicer je bila v Seksu v mestu njena najboljša prijateljica Kim Cattrall, ki je upodobila razuzdano Samantho, zasebno pa se ne razumeta. Menda je razlog denar, saj je Sarah sčasoma dobivala vse višji honorar, Kim pa ne.

Odločno proti goloti

Marsikateri moški bi si želel videti igralko Megan Fox (31 let) bolj pomanjkljivo oblečeno ali pa kar golo, a verjetno nikoli ne bo imel te sreče. Megan pravi, da se ne želi sleči za potrebe filma, ker bi se počutila zelo slabo in nemoralno. V nekem intervjuju pa je izjavila, da zelo težko dobi dobre vloge, ker večina misli, da je bolj površna in neumna. In to vse zaradi lepote. Lepotica je sicer že 14 let v zvezi z igralcem Brianom Austinom Greenom, s katerim ima tri sinove, Noaha (5 let) in Bodhija (3 leta) ter enoletnega Riverja.

Odločno proti goloti

Pripravila: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ