Nekateri vojvodinjo Meghan hvalijo, drugi so prepričani, da se za vsem skriva velika preračunljivka!

Nekateri vojvodinjo Meghan hvalijo, drugi so prepričani, da se za vsem skriva velika preračunljivka! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
11. 12. 2018

Princ Harry in vojvodinja Meghan sta v devetih nebesih, saj pričakujeta svojega prvega otroka. 

Pred kratkim pa sta se vrnila s prvega uradnega skupnega potovanja v Avstralijo. Princ Harry sploh ne more skriti navdušenja, da bo kmalu postal očka, in to omeni ob vsaki priložnosti. Tako je bilo tudi na odprtju športnih iger Invictus za vojne invalide, katerih predsednik je. Takoj ko sta pristala v Sydneyju, so iz kraljeve palače svetu sporočili, da mladi par pričakuje otroka. “Zahvaljujeva se vsem za dobrodošlico, ki ste nama jo z Meghan pripravili. Zelo sem ponosen, ker sem vam lahko predstavil svojo soprogo, in presrečna sva, da lahko prav z vami deliva veselo novico, da se bo najina družina spomladi povečala,” je v nagovoru pred znamenito sydneyjsko opero dejal Harry.

Nasmejana Meghan pa ga je zaljubljeno spremljala iz občinstva. Nad nekdanjo igralko so navdušeni vsi, še posebej ženske, saj Meghan postaja prava modna ikona. Za odprtje športnih iger je tako izbrala modro obleko modne oblikovalke Stelle McCartney, čeznjo pa je oblekla moder plašč Gillian Anderson iz modne hiše Winser London. Celoten stajling je zaokrožila s čevlji Stuart Weitzman. Prav odprtje iger pa ima za zaljubljeni par poseben pomen, saj sta se lani na omenjenih igrah v Torontu prvič javnosti predstavila kot par. Takrat je bila Meghan med občinstvom v družbi mame Dorie Ragland in ni bila ob princu. Leto dni pozneje pa je ob svojem možu in ima naziv vojvodinja. Vsi so opazili, da je Meghan videti bolje kot kdajkoli, in se strinjajo, da ji nosečnost očitno godi.Peti dan obiska v Avstraliji je bila najprej v črni obleki novozelandske modne kreatorke Emilie Wickstead, pozneje pa se je odločila za bolj neuradno različico, in sicer kavbojke in suknjič, pod katerega je oblekla črno srajco z znakom iger Invictus. Podobno je bil oblečen princ Harry. Njuno potovanje je bilo zelo intenzivno in obveznosti so si sledile druga za drugo, menda jih je bilo kar 76. Bila sta tudi na odprtju spominskega centra Azac in drugih dogodkih, ki sledijo igram vojnih invalidov Invictus. Na slovesnosti ob odprtju omenjenega centra je Meghan blestela v črni obleki iz prefinjene volne, po vsej dolžini okrašeni z malimi gumbi, ki jo je oblikovala novozelandska oblikovalka Emilia Wickstead. Črni salonarji so nosili podpis Tabithe Simmons, mala clutch torbica je bila iz modne hiše Givenchy, klobuček pa Philipa Treacyja. Princ Harry je za to priložnost oblekel slavnostno uniformo.

Prvi teden turneje po Avstraliji in Novi Zelandiji je bil res zelo intenziven, zato sta se Harry in Meghan odločila, da bosta preostanek obiska nekoliko zmanjšala število obveznosti. Princ ne želi, da bi bila njegova soproga preveč aktivna, saj je vendarle noseča. Čeprav vsi hvalijo novopečeno vojvodinjo, pa so tudi posamezniki, ki so prepričani, da se za vsem skriva velika preračunljivka. Tako so na primer odkrili, da je samo po šestih mesecih dala odpoved njena osebna asistentka Melissa. O tem, da vse dela z namenom, se je govorilo še, ko je gradila igralsko kariero. Ko je bila njena zveza s Harryjem še na začetku, jo je njena tedanja agentka Gina Neltrhope-Cowne označila kot osebo, s katero je zelo težko sodelovati. Je zelo osredotočena na to, da dobi tisto, kar si želi. Tudi za ceno prijateljstva.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografiji: Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story25/2018

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 25/2018

Story 25/2018, od 22. 11. 2018