Nekdanja hišna pomočnica o Lepi Breni povedala svojo resnico

Lepa Brena (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
28. 11. 2018

O turbo folk divi, Lepi Breni, je mogoče prebrati številne zgodbe, zdaj pa se je o njej razgovorila tudi njena nekdanja hišna pomočnica in razkrila številne zanimivosti.

Nekdanja hišna pomočnica je imela o Lepi Breni le besede hvale. Srbskim medijem je razkrila, da brez nje njeni otroci ne bi dokončali fakultete, Brena ji je ves čas pomagala in jo v vsem podpirala. "Brena je izjemna ženska. Ona se je do moje družine vedno obnašala kakor do svoje. Ko sem zaključila z delom in odšla domov, mi je vedno pripravila hrano, sadje, sokove in sladkarije, ni želela, da bi domov odšla praznih rok," je bila iskrena v svoji izpovedi.

To pa še ni vse, Brena ji je kupovala tudi zimska oblačila in ji velikokrat finančno pomagala, takšna pa ni bila le do nje, kot zatrjuje hišna pomočnica, se je Brena tako obnašala do prav vseh.

"Spomnim se, da je nekoč neki znani pevki posodila okoli 20 tisoč evrov, ki jih nikoli ni dobila nazaj," je dodala hišna pomočnica in dodala, da je pevka potrebovala denar za nakup stanovanja, Brena pa ji je brez razmišljanja dala denar.

"Mislim, da Brena niti sama ne ve, komu vse je posodila denar. Pomagala je zares številnim," je zaključila hišna pomočnica.

Priporočamo