Nekdanja varuška kritična do Angelinine vzgoje: Pogosto je odsotna!

Nekdanja varuška kritična do Angelinine vzgoje: Pogosto je odsotna! (foto: Profimedia) Profimedia
5. 8. 2019

Po razhodu znanega hollywoodskega para, Angeline Jolie in Brada Pitta, je bilo skrbništvo nad njunimi otroki eno izmed glavnih vprašanj ločitvenega dogovora.

Angelina v očeh javnosti velja za mamo, ki ji vzgoja šestih otrok gre zelo dobro od rok, čeprav Brad pravi, da ni ravno tako. Otroke vzgaja na način, za katerega misli, da pozitivno vpliva na njihovo odraščanje. Med njenimi vzgojnimi cilji je ta, da otroci postanejo spoštljivi odrasli, ki bodo polni ljubezni do vseh živih bitij.

Varuška, ki je delala za Angelino, pa je za ameriški OK magazine razkrila, da vse le ni tako zelo idealno. "Gre za mamo, ki je pogosto odsotna zaradi svojih vsakdanjih opravkov in kariere, otrokom se ne posveča dovolj in to je recept za propad," trdi zgovorna varuška.

Pravi, da Angelina ne more obvladati otrok in da slednji počnejo, kar hočejo, še posebej, odkar sta se z Bradom leta 2016 razšla. "Angelina misli, da je sodobna mama, ker se do otrok vede kot do odraslih. V bistvu pa otroci občasno potrebujejo kritiko, da bi znali razlikovati med tem, kaj je prav in kaj narobe," še pravi varuška, ki je pazila na šest Angelininih otrok.