Nekdanje razkošno domovanje Brada Pitta in Jennifer Aniston naprodaj. Cena? Vrtoglava!

Nekdanje razkošno domovanje Brada Pitta in Jennifer Aniston naprodaj. Cena? Vrtoglava! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 6. 2019

Razkošno domovanje nekdanjega zvezdniškega para Brada Pitta in Jennifer Aniston je na voljo za nove lastnike. Po ločitvi sta bila Brad in Jennifer v dobrih odnosih, čeprav Brad zaradi Angeline Jolie tega dejstva ni obešal na veliki zvon.

Jennifer in Brad sta se poročila leta 2000 in pet let preživela v zakonu. Razšla sta se, ko se je Brad zapletel z Angelino Jolie.

V svojem razkošnem domu sta živela od leta 2001 do 2004, zdaj pa je prav ta nepremičnina na prodaj. Njena cena znaša vrtoglavih 56 milijonov dolarjev, velika pa je kar 12.000 kvadratnih metrov.

Gre za veliko domovanje s prostorno dnevno sobo, ki jo krasijo okna od tal do stropa. Jedilnica in kuhinja sta ločeni, kamin iz marmorja pa zagotavlja romantično vzdušje. V hiši sta še bar in kinodvorana, zunaj nje pa bazen in teniško igrišče.

hiša

Ko je Jennifer pred kratkim slavila 50. rojstni dan, je bil med številnimi gosti tudi njen bivši mož. Takrat so mediji ugibali, da ji je za okrogli rojstni dan podaril prav to hišo, a se je izkazalo, da ta informacija ne drži - Brad jo je namreč nedavno zanikal.

Po ločitvi sta bila vrsto let v dobrih odnosih, a se nista družila, ko se je v javnosti pojavil z Angelino. "Ker ju nihče ni videl skupaj, so vsi domnevali, da nista prijatelja, a pravzaprav sta," se je izvedelo iz vira, ki je blizu Bradu.