Nekdanji Jacksonov telesni stražar: "Michael je imel rad ženske!"

Michael Jackson (foto: Getty Images) Getty Images
19. 3. 2019

Obtožbe, ki gredo na njegov račun, so neresnične, trdi nekdanji telesni stražar Michaela Jacksona, Bill Whitfield.

Michael je imel rad ženske, ne pa moške, je po poročanju britanskega Mirrorja zatrdil Withfield in zatrdil, da so vse obtožbe za posilstva, ki so navedene v dokumentarcu Leaving Neverland, izmišljene.

"Nenehno sva se pogovarjala o ženskah in razpravljala o tem, katera mu je privlačna. Pogovarjala sva se dovoj dolgo, da lahko zaključim, da so ga zanimale ženske, ne pa moški," pravi bivši Jacksonov telesni stražar. Dodal je še da je veliko časa preživljal na samem z različnimi ženskami. "Ne bom se poglabljal v to, kaj je delal za zaprtimi vrati. Pogosto je bil v ženski družbi in vem, da so ga zanimale," pravi Withfield, a hkrati v intervjuju za Hidden Truth Show priznava, da ne more z gotovostjo trditi, da je imel kralj popa z ženskami tudi spolne odnose.

O tem ga tudi ni nikoi naravnost povprašal, saj po njegovem mnenju gre za povsem zasebne zadeve. Prepričan pa je, da ženske, s katerimi se je dobival, ni nikoli odpeljal na ranč Neverland.

Kot je znano, dokumentarni film Leaving Nederland, v katerem Wade Robson in James Safechuck pričata o tem, kako ju je Jackson spolno zlorabljal, dviga veliko prahu v javnosti. Veliko ljudi verjame njunemu pričevanju, a najde se tudi precej skeptikov in Michaelovih zagovornikov, čeprav je treba dodati, da se je pokojni glasbenik v času življenja večkrat soočil s podobnimi obtožbami.