Nekoč je bila ena izmed najlepših igralk na svetu, danes je stara 61 let in videti je takole

11. 6. 2024
Deli

Nam se zdi, da tudi danes še vedno kaže vražje mladostno podobo.

Nekoč je veljala za eno izmed najbolj uspešnih hollywoodskih igralk, ki je plenila veliko pozornosti s svojo postavo, lepoto in mnogi so jo imeli za eno izmed najlepših hollywoodskih igralk. Številni so bili navdušeni nad vsako novo fotografijo, ki je prišla v medije in mnogi se je niso mogli nagledati. S filmi je požela številne uspehe, danes pa je pri svojih 60 letih videti takole. Mnogi menijo, da je še vedno videti sanjsko. Kaj pa vi?

Demi Moore je ameriška igralka, ki je nastopila v številnih filmih v svoji karieri. Njen najuspešnejši film do danes je romantična melodrama Duh (1990), ki je v blagajno pospravil več kot 505 milijonov ameriških dolarjev in je bil najbolj donosen film tistega leta. V zgodnjih 90-ih je imela še več uspeha s filmi A Few Good Men (1992), Indecent Proposal (1993) in Disclosure (1994). Leta 1996 je postala najbolje plačana igralka v zgodovini filma, ko je prejela rekordnih 12,5 milijona dolarjev za vlogo v filmu Striptease.

Profimedia

Demi Moore se je poročila trikrat, v zakonu je bila s pevcem Freddyjem Moorem. Bila sta stara 18 in 30 let. Par se je ločil dve leti kasneje. Leta 1987 se je Demi poročila z igralcem Bruceom Willisom. Skupaj sta imela tri hčerke. Par se je ločil leta 2000. Leta 2005 se je Demi poročila z igralcem Ashtonom Kutcherjem. Par se je ločil leta 2013. Še danes je videti prava lepotica, čeprav seveda od časa do časa zaide k lepotnim kirurgom, a je še vedno videti podobna sebi.

Demi Moore je znana po svoji zavezanosti zdravemu življenjskemu slogu, kar se odraža tudi v njeni prehrani. Sledi predvsem rastlinski prehrani, bogati z zelenjavo, sadjem, oreščki in semeni. Njena prehrana vključuje veliko surove hrane, kar pomeni, da uživa veliko solat in smutijev. Ni skrivnost, da se izogiba predelani hrani in rafiniranemu sladkorju. Poleg tega pije veliko vode in sveže iztisnjenih sokov, da ostane hidrirana in ohranja sijočo kožo. Občasno prakticira postenje in sledi načelom čistilne diete, kar ji pomaga ohranjati energijo in vitalnost​.

Preberite še: 

Princ William zdaj končno povedal, kakšno je pravo stanje Kate Middleton in mnogi so v skrbeh

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu