Nemški zvezdnik Til Schweiger nikakor ne najde sreče v ljubezni

Nemški zvezdnik Til Schweiger nikakor ne najde sreče v ljubezni (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
27. 12. 2016

Po nedavnem razpadu razmerja z Marlene Shirley je Til Schweiger spet samski. Predstavljamo vam nekdanje ljubezni tega nemškega filmskega zvezdnika, ki v ljubezni očitno nikakor ne more najti prave sreče.

Prejšnji teden je kot strela z jasnega udarila novica, da sta se Til Schweiger in njegovo dekle Marlene Shirley odločila, da bosta ubrala vsak svojo pot. Priljubljeni nemški igralec, režiser in filmski producent, ki uspehe žanje tudi v Hollywoodu in ki bo 19. decembra dopolnil 53 let, in 31-letna asistentka režije sta se razšla po dobrem letu dni, razmerje sta namreč uradno začela novembra lani. "Zelo sem zaljubljen. Razmerje z Marlene je resno," je na začetku romance v pogovoru za nemški časnik Bild zatrdil Til, ki ima v Berlinu svoje produkcijsko podjetje Barefoot Films, in med drugim dodal, da Marlene pozna že od leta 2010. Več kot dve desetletji mlajšo lepotico mu je takrat namreč predstavil njegov prijatelj, filmski producent Tom Zickler, s katerim sodeluje tudi v poslovnem smislu, s skupnimi močmi sta producirala že kar nekaj filmov.

Marlene in Tila so še pred nekaj tedni videli na slovesnem odprtju njegove restavracije v Hamburgu, zdaj pa je njuna ljubezenska zgodba končana, kar so njegovi menedžerji že potrdili, a hkrati poudarili, da nemški zvezdnik o podrobnostih za zdaj še ne namerava govoriti. Detajli, kot je na primer razlog za razpad razmerja, torej ostajajo neznani. In veliko vprašanje je, ali bodo sploh kdaj postali znani, saj je Til precej skrivnosten, ko gre za njegovo ljubezensko življenje.

Je pa dejstvo, da Nemec, ki smo ga v naših kinih med drugim lahko gledali v akcijski drami Dirka, komedijah Daltoni in Deuce Bigalow: Evropski žigolo, komični drami Nekaj samo za punce, vojni akciji Neslavne barabe, akcijski pustolovščini Trije mušketirji in akcijski romantični komediji To je vojna!, nima ravno sreče v ljubezni. Po razpadu zakona z Dano Schweiger je imel več razmerij, ki pa niso bila ravno trdna in dolgotrajna. No, pa poglejmo, katere dame je ljubil doslej in kako so se razpletla razmerja z njimi.

Dana Schweiger

Z ameriško televizijsko voditeljico, podjetnico in nekdanjim modelom Dano Schweiger, ki se je v Seattlu v ameriški zvezni državi Washington rodila kot Dana Carlsen, je v zakonske vode zaplul leta 1995. Uradno sta bila sicer poročena do leta 2014, torej skoraj 20 let, a v resnici sta se razšla že leta 2005. V zakonu z Dano so se mu rodili kar štirje otroci, 21-letni Valentin, 19-letna Luna, 18-letna Lilli in 14-letna Emma. Do leta 2004 je šestčlanska družina živela v ZDA, približno leto dni po preselitvi v Hamburg pa je zakon razpadel. Dana je prav pred kratkim prvič spregovorila o ločitvi, in sicer v dokumentarnem filmu 6 Mütter (6 mam), ki ga je predvajala televizija VOX. "Zelo močno me je bolelo, ker je naša družina razpadla. To pač ni 'le' ločitev," je dejala Dana, ki je imela pri tem v mislih seveda tudi bolečino in trpljenje otrok.

Svenja Holtmann

Po tem, ko se je končala njegova plovba po zakonskih vodah, je bil Til precej dolgo samski oziroma precej dolgo ni imel uradnega razmerja. Šele leta 2011, torej šest let po razpadu zakona, so ga v javnosti prvič videli v družbi ženske. Takratna izbranka je bila 24 let mlajša lepotica, svetlolasi model Svenja Holtmann, s katero je zdržal skoraj tri leta. Parček se je razšel oktobra 2013, Til pa je konec razmerja komentiral takole: "To odločitev sva sprejela skupaj in z velikim medsebojnim spoštovanjem. Svenja je zame še vedno zelo posebna oseba in hvaležen sem za lepe čase, ki sva jih preživela skupaj."

Anne Wilk

"Z Anno sva skupaj tri tedne. Pravzaprav sva razmerje želela malo dlje ohraniti samo zase," je januarja 2014 v pogovoru za že omenjeni časnik Bild potrdil ljubezensko srečo, ki jo je našel v objemu Anne Wilk. Razmerje s fotografinjo, ki jo je spoznal na prizorišču snemanja svojega filma Kokova, je trajalo le pet mesecev, do maja 2014.