Kateri zvezdniški pari so šli proti vsem pričakovanjem? Nekateri so navdušili, poglejte si, za koga gre!

Kateri zvezdniški pari so šli proti vsem pričakovanjem? Nekateri so navdušili, poglejte si, za koga gre! (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
Vir: Story
12. 12. 2020

Nekateri zvezdniški pari se zdijo popolnoma samoumevni in zvezdniškega sveta si brez njih niti ne znamo več predstavljati - recimo Beyonce in Jay-Z ali pa Will in Jada Smith. Potem pa so tu pari, ki so šli proti vsem pričakovanjem in popolnoma presenetili – nekateri pa tudi navdušili.

Princ Harry in Meghan Markle

Nekdanja ameriška igralka v serijiaNepremagljivi dvojec (Suits) in vojvoda Susseški sta se združila prek skupne ljubezni do filantropije. Novembra 2016 je Kensingtonska palača potrdila, da sta Harry in Meghan že nekaj mesecev v romantičnem razmerju. A čeprav je bilo ovir za hollywoodsko zvezdnico in člana kraljeve družine ogromno, sta premagala vse in se leta 2018 poročila. Poroka, ki se še danes označuje kot poroka desetletja, je bila le eden od vrhuncev njune nenavadne zgodbe. Čez leto dni se jima je rodil sin Archie, letos januarja pa sta pretresla svet z novico, da se umikata od kraljevih obveznosti. 31. marca 2020 je bil tako njun zadnji dan v kraljevem svetu, od takrat pa sta bivala v Kanadi in Los Angelesu. Po besedah njunih prijateljev sta v popolnem razcvetu.

George Clooney in Amal

Sicer si danes že kar ne moremo več predstav­ljati, da bi George bil brez Amal, kar pa morda le potrdi dejstvo, da je na tisto pravo ljubezen vredno malce počakati. George Clooney je čakal tako dolgo, da si ga je svet v spomin zabeležil kot večnega samca, zato je vsekakor presenetil, ko je leta 2014 s prelepo Amal Alamuddin stopil pred oltar in ji pripel svoj lastni priimek. Leta 2017 sta se jima rodila dvojčka Alexander in Ella.

Sarah Paulson in Holland Taylor

Sarah Paulson in Holland Taylor

Da ljubezen resnično ne pozna nobenih meja, vsekakor zelo nazorno prikazujeta Sarah Paulson in Holland Taylor. Obe znani hollywoodski zvezdnici, le da je med njima malce več kot 30 let razlike. Sarah bo 17. decembra praznovala 46. rojstni dan (glejte jo v odlični Netflix seriji Ratched), njena izbranka Holland (ki se ravno tako smuka po Netflixu v seriji Hollywood) pa bo čez mesec dni slavila 78. rojstni dan. A njun odnos vsekakor deluje, pa tudi z izkazovanjem ljubezni v javnosti nimata težav, zato sta hitro postali eden najbolj priljubljenih hollywoodskih parov.

Kate Beckinsale in Pete Davidson

Ta kratka, a predvidevamo da sladka naveza je bila presenetljiva predvsem zato, ker je bilo okoli vseh romantičnih pripetljajev Peta Davidsona že skorajda težko ugotoviti, kaj se bo še zgodilo. Pete je spomladi 2018 namreč najprej skočil v objem pop pevki Ariani Grande, a sta skupaj zdržala le pol leta, nakar je Pete zelo ekspresno presedlal na naslednjo simpatijo – dve desetletji starejšo Kate Beckinsale. Njuna strast je bila na ogled tako na podelitvi zlatih globusov kot na hokejski igri v New Yorku, a je, kot smo pričakovali, precej hitro izpuhtela. Štiri mesece pozneje sta se namreč razšla.

Elon Musk in Grimes

Ustanovitelj znamke Tesla in kanadska glasbenica Grimes (pravo ime Claire Boucher) sta javnost presenetila, ko sta se leta 2018 skupaj pojavila na jubilejnem dobrodelnem dogodku Met Gala - on v klasičnem fraku s črnim metuljčkom, ona pa v odštekani obleki v gotskem slogu. Pozneje sta razkrila, da sta se spoznala na Twitterju! Razlog, da sta se začela pogovarjati, je bila šala o umetni inteligenci, ki jo je Elon odkril na njenem Twitter profilu. Naj tu še enkrat spomnimo tudi, da imata skupaj danes šestmesečnega sina, ki sta mu nadela ime X Æ A-Xii.

Taylor Swift in Tom Hiddleston

Tom Hiddleston je priznani angleški igralec, ki je kot Loki nastopil v številnih Marvelovih superherojskih filmih. Skupaj nista bila prav dolgo, številni celo niti niso verjeli, da sta dejansko par. Hiddleston je moral v intervjuju za The Hollywood Reporter celo potrditi, da njuna zveza ni samo promocijski trik. “Resnica je, da sva s Taylor Swift res skupaj in zelo srečna,” je povedal, a dvomi se vseeno niso polegli. Taylor je s Tomom očitno šmirala, ko je bila še s Calvinom Harrisom, ta je pozneje celo izjavil, da je Taylor presedlala na Toma samo zato, ker upa, da bo tako dobila priložnost za nastop v naslednjem Bond filmu. Naslednji udarec je bil, ko je znamka Armani odpovedala sodelovanje s Tomom, ker niso želeli, da se cela kampanja vrti okoli njunega razmerja. Nič ni šlo, kot bi moralo. Tri mesece pozneje sta se razšla.

Kim Kardashian in Kris Humphries

Hočete novo definicijo potrate denarja? Potem naj vam predstavimo bajno poroko med 159 centimetrov visoko mega vplivnico Kim Kardashian in 206 centimetrov visokim NBA-zvezdnikom Krisom Humphriesom, s katero sta svet blagoslovila 20. avgusta 2011, za njo pa odštela šokantnih 10 milijonov dolarjev. Zakaj potrata denarja? Ker sta bila potem poročena točno 72 dni.

Chelsea Handler in 50 Cent

Na prvi pogled tako zelo nenavaden par, a odštekana ameriška komičarka in pobalinski raper sta že od prvega trenutka imela odlično kemijo. Nič kaj skrito sta se spogledovala že, ko sta se leta 2010 prvič spoznala na njeni oddaji Chelsea Lately. In čeprav sta potem potrdila nekoliko bolj intenziven odnos, 50 Cent pravi, da sta se bolj kot ne dobivala le priložnostno. “Za pokušino,” se je nekoč pohecal in obenem dodal, da je Chelsea zelo samozavestna ženska, samozavest pa je najbolj seksi stvar na osebi. Letos oktobra sta ponovno vzpostavila stike, a menda nista šla predaleč. “On ima zdaj punco,” je govorice hitro utišala Chelsea.

Macaulay Culkin in Mila Kunis

Macaulay Culkin Mila Kunis

Se kdo spomni tega nenavadnega para? Če odkimavate, vas bo mogoče še bolj presenetilo, da sta bila skupaj kar osem let! Sta pa takrat, med letoma 2002 in 2011, razmerja zelo skrbno skrivala. V tistem obdobju se je potem Macaulay umaknil iz igralskega sveta, Milina igralska kariera pa se je izstrelila v neslutene višave – in jo posledično poslala naprej v naročje Ashtona Kutcherja.

Tom Cruise in Cher

Kako nenavadna kombinacija! Nekdanja ikona popularne glasbe in še danes eden največjih hollywoodskih igralcev sta bila v razmerju v sredini osemdesetih. Spoznala sta se na poroki Seana Penna in Madonne, še danes pa Cher o Tomu govori samo lepe stvari. V nedavnem televizijskem intervjuju je celo rekla, da je Tom med njenimi 'top 5' ljubimci.

Soon-Yi in Woody Allen

Eden najbolj kontroverznih hollywoodskih parov, o katerem marsikdo še danes ne more govoriti brez pridiha neprijetnosti. Soon-Yi je namreč posvojenka Mie Farrow, Mia Farrow pa je bila pred Soon-Yi partnerica Woodyja Allena. Menda naj bi Mia našla gole fotografije takrat 21-letne Soon-Yi, ki jih je posnel takrat 54-letni Woody. Med Mio in Woodyjem se je potem zanetila huda vojna, a Woody je ves čas trdil, da nikoli ni nastopil kot očetovska figura za Soon-Yi. Soon-Yi in Woody sta se potem tudi poročila in imela dva otroka.

Ryan Gosling in Sandra Bullock

Ryan Gosling je bil očitno vroča roba že na začetku svoje kariere. S Sandro Bullock sta se poznala med snemanjem trilerja Murder by Numbers in iskrica med takrat 21-letnim Ryanom in 37-letno Sandro je hitro preskočila. Njun odnos je trajal dobro leto, do 2003, ko sta se razšla, tik preden je Ryan dosegel vrhunec slave z nastopom v romantičnem filmu Beležnica (The Notebook).

Napisal: Darjo Hrib // Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story