Nesramno bogate zvezdnice, ki so nesrečne v ljubezni

Nesramno bogate zvezdnice, ki so nesrečne v ljubezni (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
1. 5. 2018

Bogastvo res nima nič pri tem, ali ima kdo tudi srečo v ljubezni. To sta pred kratkim dobro čutili sestri Kardashian, Khloe in Kourtney.

Le dan po tistem, ko je prišlo na dan, da je takrat še nosečo Khloe prevaral njen košarkar Tristan Thompson (27), zvezdnik NBA, se je podobna zgodba zgodila tudi starejši sestri Kourtney (38). Paparaci so namreč na delu ujeli Younesa Bendjimo (24). Fant je 15 let mlajši in očitno je izkoristil nekaj dni, ko si je njegova Kourtney s sestro Kim privoščila kratke počitnice v tropskih krajih. On je medtem ponočeval in iz nekega kluba odšel z neznano lepotico, ki jo je pospremil do doma. Courtney je bila sicer prej v zelo burni zvezi s Scottom Disickom, s katerim ima tri otroke. Še pred časom pa je zatrjevala, da je pri mlajšem Younesu našla vse, kar je iskala pri moškem. Kaj bo rekla po tej prigodi, bomo še videli.

Nesramno  bogate in  nesrečne  v ljubezni

Khloe je medtem že rodila deklico, Tristan pa je bil prisoten pri porodu. Sama mu je prevaro že oprostila in pravi, da ni kriv on, temveč dekleta, ki so se mu metala okoli vratu. Ter seveda da je kriva striptizeta Lana Blair, s katero se je tudi poljubljal. Spomnimo, da so Tristana zalotili v nekem klubu z dvema lepoticama okoli vratu in med poljubljanjem. Poleg tega pravi, da je bilo vmes tudi nekaj alkohola, zato ni več jezna. Želi si, da bi s Tristanom skupaj vzgajala hčerko in da bi bili srečna družina.

Nesramno  bogate in  nesrečne  v ljubezni

Oboževalci Khloe so besni na Tristana in mu prek družabnih omrežij nekateri tudi grozijo. Pravijo, da ne morejo verjeti, kako je lahko kaj takega storil svoji izvoljenki, ko je bila ta tik pred porodom.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo