Neverjetna gesta: George Clooney je vsakemu od svojih 14 prijateljev podaril po milijon dolarjev! Le kaj si misli Amal?

George Clooney in soproga Amal vedno znova poskrbita za govorice. (foto: Profimedia) Profimedia
20. 11. 2020

Priljubljeni igralec je vedno slovel po svoji velikodušnosti.

Tudi njegova soproga Amal je rada dobrodelna, tako da za ta par velja, da sta vedno pripravljena pomagati drugim z dobrodelnimi akcijami. A zdaj se je izvedelo še nekaj, kar pravzaprav zveni neverjetno.

George je potrdil govorice, ki so se pojavljale že od leta 2013, in sicer, da je vsakemu od svojih 14 prijateljev podaril po milijon dolarjev. To je v preteklosti že razkril njegov prijatelj Rande Gerber, ki je za medije dejal, da jih je George povabil na večerjo, s katere je vsak odnesel milijon dolarjev v gotovini - in to v kovčku!

Takrat George še ni bil poročen in ni imel družine, zato si je lahko privoščil tako gesto, s katero se je zahvalil prijateljem, ki so mu vrsto let stali ob strani.

"Vse, kar sem imel, so bili ti fantje, ki so mi v obdobju 35 let pomagali na vse načine. Spal sem na njihovih kavčih. Posojali so mi denar, ko nisem imel niti centa. Pomagali so mi, jaz pa sem pomagal njim. Mislim, da brez njih ne bi imel tega, kar imam," je dejal igralec.

Pa še ena podrobnost: fantje so denar odnesli v lepih kovčkih znamke Tumi, tako da je George res mislil na vse podrobnosti. Amal geste svojega moža ni komentirala, morda prav zato, ker nje še takrat ni bilo "v igri."