Neverjetna podobnost z najbolj seksi balkansko babico: Neda Ukraden objavila sliko vnukinj, ki sta njeni kopiji!

Neverjetna podobnost z najbolj seksi balkansko babico: Neda Ukraden objavila sliko vnukinj, ki sta njeni kopiji! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
2. 9. 2020

Pevka, ki je sredi avgusta dopolnila 70 let, je nadvse ponosna na svojo družino.

Mediji na Hrvaškem in v Srbiji jo označujejo za najbolj seksi babico na Balkanu, saj tudi pri teh letih Neda nima težav, ko je treba pokazati svoje telo v kopalkah. Poleti je svoje sledilce na Instagramu razveseljevala s fotografijami, na katerih je bila oblečena samo v kopalke, vsi pa so ugotavljali, da niti pod razno ne kaže svojih let, saj je njena postava vitka in čvrsta.

Tokrat pa je pevka pokazala svoj ponos - vnukinji, sicer dvojčici, ki se imenujeta Neda in Aleksandra in sta začeli obiskovati prvi razred. Ena punčka si je snela masko, tako da so Nedini sledilci lahko družno ugotovili, da sta punčki nadvse podobni svoji očarljivi babici - predvsem ko gre za nasmešek in pogled.

"Srečen prvi dan šole. Lepotici, angelčka, moja sreča, bodita zdravi in uživajta v otroštvu in prijateljstvu," je ob tem prizoru zapisala njuna ganjena babica.

Neda ima še enega vnuka, Dušana, ki ima 6 let. Za njega pravi, da je edini moški v njenem življenju, saj je leta 2013 izgubila soproga, ki je preminil, od takrat pa je samska in uživa v pozornosti ter ljubezni hčerkine družine.