Neverjetno, kako fantastično je v kopalkah pri 50 letih videti Jennifer Lopez

Neverjetno, kako fantastično je v kopalkah pri 50 letih videti Jennifer Lopez (foto: Profimedia) Profimedia
11. 9. 2019

Jennifer Lopez in njen srčni izbranec Alex Rodriguez trenutno počitnikujeta v St. Tropezu, kjer uživata na razkošni jahti.

Jennifer Lopez je nedavno praznovala 50. rojstni dan, le malo pa je tistih, ki bi ob pogledu na njeno telo uganili koliko je v resnici stara.

Z zaročencem Alexom Rodriguezom v teh dneh počitnikujeta v elitnem St. Tropezu, kjer dneve preživljata na razkošni jahti in si čas krajšata tudi s fotografiranjem v kopalkah. 

Pevka je za počitnice v Franciji izbrala čudovite, enodelne bele kopalke, ki so ji bile pisane na kožo. Njena izklesana postava je bila kot naročena za takšen model kopalk in ko se je pojavila na palubi razkošne jahte, je bilo hitro jasno, da se je za pevko čas že davno ustavil.

Jennifer je na jahti potrpežljivo pozirala svojemu srčnemu izbrancu in zdelo se je, da pri tem še kako uživa. Videlo se je, da se še kako zaveda, da je videti kot vrhunska manekenka in da ima postavo, ki bi jo bilo zares škoda skrivati.

Seveda pa njena postava ni zgolj srečno naključje. Pevka že nekaj časa naporno trenira in rezultati so zdaj več kot očitni, trud se ji je seveda izplačal in verjetno jih ni malo, ki ji zavida njeno osupljivo podobo.