Neverjetno, v kaj se je stlačila: Kim Kardashian pokazala zaobljeno zadnjico in požela številne odzive

Neverjetno, v kaj se je stlačila: Kim Kardashian pokazala zaobljeno zadnjico in požela številne odzive (foto: Profimedia) Profimedia
24. 6. 2020

Vajeni smo že, da zvezdnica resničnostnih šovov res zna poskrbeti za to, da so oči javnosti uprte vanjo - če ne drugače, pa z nadvse provokativnimi fotografijami.

Družno lahko ugotovimo, da se tudi tokrat ni izneverila svojemu slovesu, saj je objavila sliko, na kateri je v prvem planu njena slovita (in zelo zaobljena) zadnjica.

Slikala se je v ozkih svetlečih pajkicah in v majčki, ki je na hrbtu prepletena s trakci, razkriva pa njen ozek pas. V preteklosti se je večkrat ugibalo, da si je Kim dala "popraviti" zadnjico, a sama tega nekako ni hotela prav na glas komentirati.

Dejstvo je, da je zaradi njenega pojavljanja v medijih ter priljubljenosti zaobljena zadnjica spet postala "popularna" in so se številne ženske po svetu odločale za razne (ne prav nedolžne) posege, da bi si jo povečale.

Ob tej njeni sliki so se seveda zvrstili številni komentarji njenih sledilcev, skoraj vsi po vrsti pa so izražali občudovanje. No, Kim se res ni treba bati, da bo njena priljubljenost usahnila. Če pa se bo to že zgodilo, bo zagotovo našla kakšen način, kako se spet postaviti v prvo vrsto pred žarometi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨ Used @kkwbeauty Classic II palette here and our new nude glosses in shade 2.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on