Nezvesti Tristan se je z ljubico dogovoril, da bosta zanikala afero - a načrt je spodletel!

Nezvesti Tristan se je z ljubico dogovoril, da bosta zanikala afero - a načrt je spodletel! (foto: Profimedia) Profimedia
27. 2. 2019

Najnovejši škandal v družini Kardashian je šokiral njihove oboževalce, zdaj pa so v javnost začele prihajati še druge podrobnosti glede nekdanjega Khloinega partnerja, nezvestega košarkarja Tristana Thompsona.

Njegova prevara je še posebej okrutna, saj je "čez plot" skočil z Jordyn Woods,z najboljšo prijateljico Khloine sestre Kylie.  Kot poročajo ameriški mediji, sta Tristan in Jordyn vse natančno načrtovala, njuna zveza pa naj bi se začela že pred meseci.

"Zdi se, da sta Jordyn in Tristan skovala načrt. Zmenila sta se, da bosta oba zanikala, če ju nekdo razkrije," je za ameriško revijo People razkril neimenovani vir, ki je še dodal, da je bil košarkar prepričan, da nihče ne bo izvedel za njuno afero.

Jordyn je bila šokirana, ko se je izvedelo za njuno skrivno zvezo. Sprva je vse zanikala, a se je ob tem vedla nenavadno, zato je družina sklenila, da ji je žal samo za to, da so jo dobili, ne pa zaradi tega, da se je zapletla s Tristanom, je še povedal vir.

Seveda je celotna zadeva pretresla tudi Kylie Jenner, ki ji je bila Jordyn najboljša prijateljica. Ne samo to! Punci sta celo skupaj živeli v domu najmlajše članice klana Kardashian - Jenner. Bili sta tako rekoč neločljivi, Jordyn pa se lahko za svoj poslovni uspeh zahvali prav Kylie. No, zdaj se je Jordyn že odselila iz hiše, kako pa se bo cela zadeva naprej razpletala, pa bo pokazal čas.