Nič več plastičnih operacij, pravi 82-letna legenda Jane Fonda

Jane Fonda na letošnji podelitvi oskarjev. (foto: Richard Harbaugh/Picturelux/Profimedia) Richard Harbaugh/Picturelux/Profimedia
Vir: Story
15. 3. 2020

Hollywoodska legenda Jane Fonda se je na podelitvi oskarjev pojavila z novo pričesko in sivimi lasmi. Kasneje pa je povedala, da je končno sprejela dejstvo, da pač leta naredijo svoje. Vedno je odkrito govorila o posegih na svojem telesu in nekoč je celo dejala, da si je z njimi kupila celo desetletje.

“Ne bom rekla, da je bilo vse zaman. Moje počutje je bilo boljše, a vseeno sem se odločila, da ne bom šla več na nobeno plastično operacijo, nočem se več rezati,” pravi igralka, ki se je v najstniških letih bojevala z bulimijo. Že v osemdesetih letih 20. stoletja si je dala povečati prsi, a so ji implantante pozneje odstranili, velikokrat pa je šla pod nož zaradi popravkov na obrazu.

“Rada imam obraze, ki so starejši in izražajo karakter. Žal mi je, da nisem bila bolj hrabra, da sem se bojevala s pomanj- kanjem samozavesti. Dolgo je trajalo, da sem se sprejela takšno, kot sem, in danes končno nimam težav zaradi tega, če je objavljena fotografija, na kateri si nisem najbolj všeč.”

Igralka v zgodnjih šestdesetih letih prejšnjega stoletja.

Nova Story že v prodaji

Story