Nicole Kidman družino postavlja na prvo mesto

Nicole Kidman družino postavlja na prvo mesto (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2020

Zato tudi zavrne kakšno vlogo, ki bi jo sicer morda sprejela.

Z glazbenikom Keithom Urbanom veljata za skladen in trden par. Imata dva otroka, 11-letno Sunday Rose in 9-letno Faith Margaret. Spoznala sta se leta 2005, Keith pa je takoj osvojil njeno srce. Zdaj je obema družina na prvem mestu.

Kot je razkrila slavna igralka, prav zaradi družine zavrne marsikatero filmsko vlogo. Dodala je, da pogosto izbira projekte v času, ko hčerki nimata pouka, ali pa izbira stranske vloge, da bi lahko ohranjala ravnotežje med delom in družino. "Imamo razdelan sistem, da družina vedno ostane skupaj," pravi oskarjevka.

Čeprav velja že vrsto let za nadvse uspešno igralko, sama priznava, da jo nekatere vloge čustveno povsem izčrpajo. "Kakšne stvari me prizadanejo. Temu se preprosto ne moreš izogniti, čeprav bi se včahih hotela. Tega se ne moreš naučiti, čeprav sem poskušala, a v končni fazi se to pozna na mojem zdravju in duhu," pravi igralka.

Zato se je naučila meditirati, svoje izkušnje pa tudi zapiše. "Skušam se odmakniti, a čustva so ppreveč močna. Hotela bi biti oseba, na katero vse to ne vpliva," poudarja Nicole.