Nicole Kidman in Keith Urban imata različne poglede o naraščaju

Nicole Kidman in Keith Urban imata različne poglede o naraščaju (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
28. 1. 2017

Ko gre za načrtovanje otrok, si hollywoodska zakonca Nicole Kidman in Keith Urban očitno nista najbolj enotna. Prav to naj bi bil eden od razlogov, da je njun zakon v zadnjem času precej majav.

Avstralska igralka in filmska producentka Nicole Kidman je v nedavnem intervjuju, ki ga je dala za britanski tabloidni dnevnik Daily Mail, poskrbela za veliko presenečenje, če ne celo osuplost svojih oboževalcev. Visokorasla zvezdnica je namreč razkrila, da bi imela rada še več otrok, in to kljub temu, da ni več ravno najmlajša. Junija bo namreč dopolnila že okroglih 50 let. "Moja babica je mojo mamo dobila pri 49 letih. Bila bi presrečna, če bi dobila otroka, sprejela bi ga z odprtimi rokami. Otroci mi dajejo veselje do življenja," je dejala Nicole v pogovoru za omenjeni časnik. Njen mož, 49-letni avstralski zvezdnik kantrija Keith Urban, pa nad idejo, da bi povečala svojo družino, ni tako zelo navdušen. Zvezdnica je v intervjuju za BBC, ki ga je dala nekaj dni pozneje, namreč pojasnila, da jo je Keith hotel takoj odvrniti od razmišljanja o še enem otroku. Da je zmeda, povezana z načrtovanjem naraščaja, postala še večja, pa je Nicole poskrbela s tretjim intervjujem v zadnjem času.

V pogovoru za priljubljeno televizijsko oddajo Entertainment Tonight se je namreč presenetljivo potegnila nazaj in izjavila, da je šlo pri njeni domnevni želji po otroku le za nesporazum. Ko so jo ustvarjalci omenjene oddaje nekoliko podrobneje 'zaslišali' o tej temi, da bi svet končno izvedel, kaj je res in kaj ne, je 49-letnica v smehu zmajala z glavo in zatrdila: "Rada bi imela več otrok, a mislim, da sem to točko že prestopila. Zelo sem vesela tega, kar imam. Tudi mož mi govori, da morava preprosto uživati v tem, kar imava!"

Zvezdnica drame Lev, katere zakon je – med drugim menda tudi zaradi teme o otrocih – po poročanju ameriških medijev precej načet, je mama štirih otrok. V prvem zakonu, ki ga je sklenila s hollywoodskim zvezdnikom Tomom Cruiseom, je posvojila dva otroka, danes 24-letno Isabello in 21-letnega Connorja, s Keithom pa vzgaja dve deklici, osemletno Sunday Rose in šestletno Faith Margaret. Slednjo je povila nadomestna mati, saj je imela Nicole takrat težave s plodnostjo, za seboj pa je imela tudi splav in zunajmaternično nosečnost. "Tako zelo močno sva si želela drugega otroka, da je že kar bolelo. V mojih očeh je možnost, da bi ponovno zanosila, postajala čedalje manjša. Potem pa je prišla Faith," je Nicole opisala težko obdobje, ki ga je preživljala. No, zato pa je sreča slavnega zakonskega para – vsaj kar se tiče otrok – zdaj toliko večja.

V nasprotju s posvojencema Isabello in Connorjem, ki sta že odrasla in živita svoje, samostojno življenje, Sunday in Faith skrbita, da imata njuna starša polne roke dela in da sta ves čas v pogonu. Ali se bo družina letos razveselila še enega člana, bomo verjetno izvedeli že v naslednjih mesecih. Vsekakor pa po številnih nedavnih intervjujih, v katerih je Nicole spregovorila o načrtovanju naraščaja, lahko domnevamo, da v družini Urban-Kidman še ni padla zadnja beseda o tej temi.

Tim Jeras