Nicole Kidman in Keith Urban se selita nazaj domov

Nicole Kidman in Keith Urban se selita nazaj domov (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
7. 1. 2018

Igralka Nicole Kidman in njen mož, glasbenik Keith Urban, sta se odločila za drastično potezo – s svojima otrokoma Sunday Rose in Faith Margareth se nameravata preseliti v Avstralijo.

Parček, ki je leta živel in delal v Ameriki, naj bi že dolgo sanjal o tem, da bi se vrnil tja, od koder izhaja. Oba imata namreč avstralsko državljanstvo in sta v Avstraliji tudi odraščala, a sta se že kot mlada preselila čez lužo, kjer sta imela več priložnosti za delo vsak v svojem poslu.

Čeprav sta se redno vračala v domovino, ju je vedno mikalo, da bi nekega dne tam tudi ostala. Kot kaže, se bo to tokrat tudi zares zgodilo. Razkošno domovanje in posest v Tennesseeju se namreč že prodajata za več kot tri milijone dolarjev. V Sydneyju, kjer bosta letos spet preživela božične praznike, pa že iščeta novo domovanje.

Če gre verjeti dobro obveščenim virom, ga iščeta v prestižnih predelih mesta, Mosmanu ali Balmoralu, kjer so nepremičnine vse prej kot poceni. A za igralko in glasbenika, ki s svojim delom služita milijone, denar ni problem, pomembno jima je le, da bosta imela dom, v katerem se bodo vsi počutili udobno.

Foto: Profimedia