Nicole Kidman na odru povsem ignorirala slavnega igralca

Nicole Kidman na odru povsem ignorirala slavnega igralca (foto: Profimedia) Profimedia
15. 1. 2019

Ko je Nicole Kidman na Zlatih globusih podelila ekipi filma Bohemian Rhapsody nagrado za najboljši film, je na oder prišel tudi glavna zvezda filma, Rami Malek. Vsi so seveda pričakovali, da bosta z Nicole spregovorila nekaj besed in si segla v roke, a se to na koncu ni zgodilo.

Avstralska igralka Nicole Kidman je končno spregovorila o komični situaciji, ki se je zgodila na podelitvi nagrad Zlati globus, kjer je na odru povsem ignorirala igralca Ramija Maleka. Ko je Malek prišel na oder, da bi jo pozdravil, jo je najprej nežno potrpljal po hrbtu, slavna hollywoodska igralka pa se za to ni kaj dosti zmenila in je zgolj odšla naprej po odru.

"Zgrožena sem bila, ko sem videla ta video posnetek, z Ramijem sva zelo dobra prijatelja. Nikoli ga ne bi takole ignorirala, njegove roke na hrbtu nisem niti opazila," je celotno situacijo pojasnila Nicole Kidman za Entertainment Tonight. "Vsekakor tega nisem storila nalašč."

Nagrado za najboljši film je Maleku podelila prav Kidman, po prihodu filmske ekipe na oder pa se nista niti rokovala. Nicole ga je v enem trenutku povsem ignorirala, Maleku pa je bilo ob vsem tem zelo, zelo nerodno.

Dobitniki nagrade so po prejeti nagradi na kratko ostali na odru, da bi spregovorili nekaj besed z Nicole Kidman, pogovoru se je skušal pridružiti tudi sam Malek, a mu to nikakor ni uspelo.