Nicole Kidman o posvojencema, ki sta ostala pri bivšem možu

Nicole Kidman o posvojencema, ki sta ostala pri bivšem možu (foto: Profimedia) Profimedia
25. 4. 2019

Igralka Nicole Kidman je doslej bila skopa z besedami, ko je šlo za njuna posvojena otroka iz zakona s Tomom Cruisom. Po njuni ločitvi sta otroka sklenila, da bosta ostala pri očetu. Po letih molka je le spregovorila o tej temi za revijo Vanity Fair.

Njuna ločitev je svoje čase močno presenetila javnost. V času zakona je par posvojil dva otroka, sina Connorja in hčerko Isabello, ki sta po ločitvi živela z očetom, pod nadzorom scientološke cerkve, čigar pripadnik je Cruise.

Očitno je z ločitvijo izzvenela tudi povezanost Nicoe in otrok, saj se igralka ni udeležila poroke hčerke Isabelle, ki ima zdaj 26 let. V intervjuji za Vanity Fair je Nicole razkrila, da Isabella živi v okolici Londona in da je pred kratkim trgu predstavila svoje majice s podpisom BKC ozirom Bella Kidman Cruise.

Connor, ki je dve leti mlajši od Isabelle, živi v Miamiju, kmalu pa naj bi se tudi poročil. A zaenkrat ni znano, ali se bo poroke udeležila tudi Nicole. Če ima težave z odkrivanjem podrobnosti iz življenja posvojenih otrok, je ravno nasprotno, ko gre za hčerki, ki ju ima z glasbenikom Keithom Urbanom.

Pravi, da ji je najpomembneje, da osem- in desetletnici postavi stroge meje, katerih se morata držati. Punčki nimata mobitelov, prav tako pa jima Nicole ne dovoli, da bi si odprli Instagram račune.