Nicole Kidman odkrito o zakonu s Tomom Cruisom

Nicole Kidman odkrito o zakonu s Tomom Cruisom (foto: Profimedia) Profimedia
17. 10. 2018

Hollywoodska diva Nicole Kidman ni bila nikoli zelo zgovorna glede njenega zakona s Tomom Cruisom, a je za bralce revije New York Magazine odprla dušo in spregovorila o tem, zakaj se je poročila z zvezdnikom in kakšno je bilo takrat njeno življenje.

"S Tomom sem se poročila pri 22 letih in priznam, da nerada govorim o tistih časih. Vzrok za to je, da sem danes v zakonu z moškim, ki ga ljubim (Keith Urban) in bilo bi nepošteno do njega, če bi govorila o svojem prvem možu," je dejala Nicole.

S Tomom se je poročila leta 1990, po tem, ko sta skupaj igrala v filmu Dnevi grmenja. Njun zakon je trajal 11 let. Že v tistem času je Tom veljal za velikega zvezdnika, danes pa Nicole priznava, da ji je to dejstvo olajšalo življenje. Ne zaradi denarja in vpliva, temveč ...

"Varnosti! Zagotovo ni šlo samo za vprašanje moči, ampak samo varnosti," pravi Nicole in doda: "Ja, bila sem zaljubljena vanj, poročila sem se zaradi ljubezni. On je zelo močan moški, predstavljal mi je zaščito pred spolnim nadlegovanjem. Lahko sem mirno delala, saj sem se počutila varno." 

Igralka ob tem dodaja, da je kljub temu spolno nadlegovanje ni povsem obšlo. "Seveda imam tudi jaz nekaj #MeToo trenutkov. Še od otroštva. Ne želim pa jih razkrivati. Ko sva se ločila, sem imela 32 let in sem se počutila tako, kot da moram znova odrasti."

Nicole ima iz zakona s Cruisom dva posvojena otroka - Isabella ima danes 25 let, Connor pa 23.