TA zvezdnica je presenetila s fotografijo brez ličil in res je skoraj neprepoznavna! Kaj pravite vi?

15. 10. 2022
Deli
TA zvezdnica je presenetila s fotografijo brez ličil in res je skoraj neprepoznavna! Kaj pravite vi? (foto: Profimedia)
Profimedia

Te fotografije nas težko prepričajo, da Nicole Kidman nikoli ni imela lepotnega posega na obrazu.

Nicole Kidman, si to ti? To je verjetno prvo vprašanje, ki vam pade na pamet, ko vidite fotografije igralke, ki jih je delila na Instagramu. Nicole je pozirala skupaj z Lulu Wang, režiserko mini serije Expats za Prime Video.

A tokrat ne zato, ker je spremenila pričesko, temveč zato, ker jo je na prvi pogled težko prepoznati. Zato, ker se je pokazala v svojem naravnem stanju, brez ličil. Opazimo lahko njeno porcelanasto polt, a tudi gladek obraz, malce zabuhel...

Nicole Kidman, drugačen obraz

Da, na to se je težko navaditi. To je dovolj, da se njeni oboževalci sprašujejo, ali ni (še) imela plastične operacije. Pred nekaj leti je 54-letna Nicole Kidman, ki je dolgo časa zanikala, da se je zatekla k kakršnem koli lepotnem posegu, priznala, da je že "uporabila botoks. Vendar mi ni bilo všeč, kako je bil videti moj obraz. Zdaj ga ne uporabljam - obraz lahko spet premaknem," je dejala. Toda ko vidite njeno fotografijo, dvomite, da ni nikoli več podlegla skušnjavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Dr. Agullo, plastični kirurg, je lani presodil, da je igralka opravila nekaj različnih posegov in operacij na obrazu in vratu. "Videti je pomlajena, morda z injekcijami obrazne maščobe, ki bi nadomestile izgubo volumna, do katere pride s starostjo," je pojasnil za The Blast. Poleg tega je možen tudi lifting obraza in vratu, da se nategne povešena koža, ter injekcije pod očmi."

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu