Je to res ona?! Nicole Kidman se je poslovila od dolgih las, fantovska frizura ji noro dobro pristoji!

Je to res ona?! Nicole Kidman se je poslovila od dolgih las, fantovska frizura ji noro dobro pristoji! (foto: Profimedia) Profimedia
1. 5. 2022

Igralka je na svojem Instagram profilu delila neobjavljeno fotografijo s popolnoma spremenjeno pričesko.

Nicole Kidman zna poskrbeti za presenečenje! 54-letna igralka je razburkala splet, ko je razkrila prej neobjavljeno fotografijo. Na fotografiji ima zelo kratke lase in rdečkasto barvo. Ta pričeska je zamenjala njene dolge svetle kodre, ki smo jih videli na podelitvi nagrad SAG in oskarjev pred mesecem dni. Seveda so oboževalci lahko prepričani, da je to le lasulja za potrebe nove serije z naslovom Roar. 

Nova pričeska za dober namen

Po tem, ko je igralka prepričala vse v serijah Big Little Lies in 10 Perfect Strangers, bo prevzela novo vlogo v seriji Roar. Ta temačno humorna predstava bo osvetlila, kaj pomeni biti ženska v današnji družbi. V epizodah, ki so razpete med realizmom in grozljivko, bodo prikazane običajne ženske v situacijah brez primere.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

To ni prvič, da je zaradi vloge zamenjala pričesko. Na svojem profilu na Instagramu redno deli fotografije z novimi pričeskami. Januarja lani je povzročila razburjenje z rdečkasto barvo las za vlogo v filmu Being The Ricardos. Za to vlogo je bila nominirana za oskarja. Nekaj je gotovo: Nicole Kidman si lahko nadene vse lasulje na svetu, a bo še vedno sijoča kot vedno. 

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si