Nicole Kidman: Zvezdnica v Rusiji

Nicole Kidman: Zvezdnica v Rusiji (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
15. 9. 2018

Nicole Kidman, zvezdnica velikih platen in častna gostja dogodka, je imela v Sankt Peterburgu čast odpreti ekskluzivno svetovno razstavo vrhunske urarske hiše Omega z nazivom Njen čas.

Z oskarjem nagrajena Nicole Kidman, pogosto videna na rdečih preprogah po svetu, časomerilce Omega zelo dobro pozna. Tudi sama prisega na izbrane modele iz kolekcije, za to posebno priložnost pa je za svoje zapestje izbrala novi model iz kolekcije Omega De Ville Trésor.

Razstava predstavlja evolucijo v razvoju in menjavanju oblik ter dizajna časomerov, namenjenih nežnejšemu spolu, vse od znamenitega in ženstvenega modela žepne ure Lépine, skrivnostnih, z dragulji obogatenih različnih modelov, pa do ikoničnega modela Ladymatic in drugih najnovejših dosežkov te vrhunske švicarske izdelovalke časomerov.

Razstava je bila v preteklosti že na ogled v drugih svetovnih velemestih, Šanghaju, Milanu, Parizu ter Sydneyju, tokrat pa je bila že drugič predstavljena tudi v Rusiji. Razstave Njen čas v prečudoviti marmorno granitni palači Sankt Peterburga se je udeležila tudi vrsta ruskih zvezdnikov, med njimi znameniti modni oblikovalec Igor Chapurin, pevka Inna Malikova, igralec Pavel Volya ter vrsta drugih znanih osebnosti, tudi iz tujine.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografija: Profimedia