Nicole Scherzinger je s svojim bujnim dekoltejem ukradla vso pozornost

Nicole Scherzinger je s svojim bujnim dekoltejem ukradla vso pozornost (foto: Profimedia) Profimedia
3. 12. 2019

Pevka, igralka in nekdanja članica žirije televizijskega šova X Factor Nicole Scherzinger je nedavno še enkrat več dokazala, da je prava kraljica samopromocije.

Ameriška pevka in igralka Nicole Scherzinger je znana po svojih izzivalnih modnih kombinacijah, a ko je nedavno prišla na snemanje ne eno od londonskih televizijskih postaj, je bilo jasno, da je tokrat prekosila samo sebe.

41 letna zvezdnica je bila videti še posebej izzivalna, njen dekolte je bil tako zelo bujen, da se je zdelo, da ga obleka komaj zadržuje na svojem mestu, vse oči pa so bile jasno ves čas obrnjene k njej.

Zvezdnica, ki je nekaj časa prijateljevala tudi z britanskim dirkačem Lewisom Hamiltonom, je bila videti zavidanja vredno, seveda pa njena postava in podoba nista plod naključja in sreče. Nicole je v svojih intervjujih večkrat poudarila, da se zelo trudi za svojo postavo, skrbno pazi na to, da se zdravo prehranjuje in da vsak dan zahaja v telovadnico. "Včasih bi kakšen trening tako zelo rada preskočila, a mi potem nikoli ni žal, ko je vse za mano in se počutim naravnost odlično," je bila nedavno iskrena v intervjuju za Daily mail.

Nicole vsekakor osuplja in zdi se, da se je čas za njo že davno ustavil.