Nicole Scherzinger: Lepotica, pevka in plesalka je končno našla ljubezen

Nicole Scherzinger: Lepotica, pevka in plesalka je končno našla ljubezen (foto: Foto: Miki Profimedia) Foto: Miki Profimedia
Vir: Story
29. 8. 2021

Nicole Prascovia Elikolani Valiente ima po mami ukrajinske in havajske korenine, oče pa je s Filipinov. Mama jo je rodila na Havajih pri rosnih 18 letih in kmalu po porodu zapustila njenega očeta.

Zato Nicole nima očetovega priimka, temveč je Scherzinger priimek njenega očima Harryja. Ko je imela šest let, se je mama skupaj z njeno sestro preselila v Kentucky. Ker je bila kot otrok zelo kreativna, je obiskovala tudi umetniško šolo in nastopala v lokalnem gledališču.

Nicole

Bila je zelo dobra, a je bilo še prezgodaj, da bi lahko sanjala o svetovni slavi. Po diplomi se je odločila vpisati na igralsko šolo Wright, vendar pa jo je očitno bolj vleklo h glasbi, saj je postala članica skupine Days of the New. Nato je to skupino zapustila in se priružila skupini Eden's Crush, katere singel iz leta 2001 Get Over Yourself se je znašel med prvimi desetimi na Billboardovi lestvici 100 najboljših skladb.

Po razpadu te skupine je pevka pod umetniškim imenom Nicole Kea posnela priredbo pesmi Breakfast in Bed za glasbo iz filma Prvih 50 poljubov. Leta 2003 je Nicole postala članica skupine Pussycat Dolls in že čez dve leti je njihov debitantski album zasedel peto mesto na lestvici Billboard 200. Njihova največja uspešnica pa je pesem z albuma Don't Cha.

Nicole

Od leta 2006 do 2008 si je Nicole prizadevala izdati samostojni album z naslovom Her Name Is Nicole. Zanj je posnela in napisala skoraj 100 pesem, toda album na koncu ni izšel. Glavni razlog za to je bil neuspeh singlov, ki so album napovedovali.

Pussycat Dolls so nato svoj drugi album izdale leta 2008. Lepotice so se z njim odpravile na svojo drugo turnejo, ki se je imenovala Doll Domination Tour. Leta 2010 je Nicole potrdila novico, da je posnela album s kitaristom Slashem. Že naslednje leto pa je zamenjala Cheryl Cole v ameriški različici oddaje X Factor. Ostali žiranti so bili Paula Abdul, Simon Cowell in L.A. Reid.

Nicole je poleg glasbene kariere stopila tudi pred kamere, in sicer je posnela nekaj manjših vlog v serijah Half&Half, My Wife and Kids, Sabrina in drugi. Pojavila se je tudi v reklami za Nike skupaj s košarkarjem LeBronom Jamesom.

Nicole

Prav tako kot je razgibana njena kariera, je kar živahno tudi njeno zasebno življenje. Leta 2000 je spoznala Nicka Hexuma, enega od vodij skupine 311. Bila sta tudi zaročena, a sta se čez štiri leta razšla. Kasneje je bila tri leta v zvezi z igralcem Talanom Torrierom. Leta 2008 je spoznala in se zaljubila v svetovnega prvaka Formule 1 Lewisa Hamiltona (36). Čez dve leti sta objavila, da sta se razšla, ker on še ni bil pripravljen imeti družine.

Ker sta se res imela rada, sta se spet našla in nadaljevala ljubezensko zgodbo. Govorilo se je celo o poroki, a se tudi tokrat ni izšlo. Zdaj pa gre očitno zares! Nicole je namreč do ušes zaljubljena v 36-letnega Thoma Evansa, s katerim počitnikuje na grškem Mikonosu. Parček so seveda opazili tudi fotografi in ju veselo slikali. Nicole je navdušila s popolno postavo. A sama priznava, da je imela s svojo podobo nekoč velike težave, ki so jo na koncu pripeljale do bulimije. "Vse skupaj se je začelo na začetku kariere, ko sem bila v skupini Pussycat Dolls. Naša celostna podoba je bila zgrajena na seksapilu in popolnem videzu, največkrat smo bile pomanjkljivo oblečene," pravi Nicole. "Gnusila sem se sama sebi, sovražila sem se. Čeprav sem bila v skupini, sem se počutila osamljeno. Nisem se drogirala, moja odvisnost je bila bulimija," pravi odkrito in poudari, da jo je rešila glasba.

Nicole

Zdaj z motnjo hranjenja nima več težav, poleg tega je s svojim Thomom presrečna. Spomnimo, da je bil ta čedni nekdanji igralec ragbija nekoč v zvezi s Kelly Brook. Bojda se zaljubljenca Nicole in Thom trudita tudi imeti otroka.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story