Nina Badrić sveže v štirinajstico

Nina Badrić (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
17. 1. 2014

Nina Badrić je ena izmed tistih ljudi, ki menijo, da se je v življenju vsake toliko treba lotiti novega začetka. Ker je bilo zanjo preteklo leto kljub uspehom tudi stresno v nekaterih stvareh, njeni načrti za leto 2014 ne presenečajo.

Po razhodu z bivšim možem in nevšečnostih z enim od preveč zagretih oboževalcev upa, da bo štirinajstica srečna. Morda je pevka tudi v povezavi s tem za tokratno božično novoletno voščilo svojim poslušalcem izbrala priredbo pesmi Johna Lennona Imagine.

Glede na besedilo zagotovo ne gre le za malce pomenljivo stvar, ampak tudi za jasno željo po spremembi. "Hvala, ker ste vseh 365 dni v letu moj veter, ljubezen, moč in radost. Predstavljajmo si svet, v katerem je le dobro. Na tej naši strani na Facebooku so nas združile iste stvari, življenjska strast, ljubezen do soljudi in predvsem čudo, imenovano glasba. Najdražji, vse dobro vam želim. Rada vas imam," je zapisala.

Preteklo leto si je zapomnila tudi po razprodanem koncertu v sarajevski Zetri in albumu Najdraži, za katerega je sama izbrala 19 svojih pesmi iz obdobja od 2003 do 2013.

Presenetila in navdušila

Očitno za Nino nov začetek pomeni tudi spremenjen videz. In če sklepamo po njenem posegu, gre lahko za kar precejšnje spremembe. Pred kratkim se je namreč odločila tudi za novo pričesko.

Dolge lase je drastično skrajšala in na neki način postala drugačen človek. Ne sicer drug ali nov, ker je kratka pričeska podobna njenemu imidžu z začetka kariere, a je sprememba več kot opazna. Povrhu pa je dobila tudi veliko pohval in pozitivnih ocen. Čeprav je poslušalce presenetila, so večinoma mnenja, da ji tudi kratki lasje pristajajo.

Kljub njihovemu navdušenju pa je zadnje čase previdnejša z oboževalci. Po neprijetni izkušnji z enim izmed srbskih namreč to ne preseneča. Stvari so šle tako daleč, da se je odločila zaprositi za sodno prepoved približevanja. Oboževalec jo je namreč zasledoval na vsakem koraku, kar je na koncu postalo neznosno moteče. Zato je toliko bolj uživala v Moskvi, kjer je preživela nekaj prazničnih dni. Ruska prestolnica jo je kljub mrazu očarala.

"Imajo prekrasne znamenitosti, ki jih lahko raziskujete dneve dolgo in jih morate obvezno videti. Rdeči trg je med prazničnimi dnevi kot eno samo veliko gledališče," pravi. Presenetilo in nasmejalo jo je nepričakovano dejstvo, da večina Moskovčanov ne govori angleško, odlično pa razumejo hrvaško! Zato se bo z veseljem še vrnila. A preden se znova poda v mrzlo Rusijo, bo na vrsti druženje s slovenskimi oboževalci. V soboto, 18. januarja, bo namreč nastopila v Rožmarinu v Mariboru.

Priporočamo