Nina Ivanič: Dala si je duška

Na mestni plaži Laguna se kopa veliko znanih Slovencev, tokrat pa smo ujeli Nino. (foto: Grega Gulin) Grega Gulin
Vir: Nova
29. 8. 2009

Igralka, ki je poznana kot velika dama, vedno urejena in brezhibna, nas je presenetila s sproščeno, skoraj razpuščeno držo v priljubljenem ljubljanskem bazenskem kompleksu.

Sredi tedna si je Nina privoščila celodnevno kopanje in sončenje. Družbo ji je delal njen mlajši sin, ki se je večji del dneva zabaval v bazenu, medtem ko je Nina uživala v svojih razvadah. Očitno je zelo strastna kadilka, saj je kadila cigareto za cigareto, povrhu vsega pa si je privoščila še mrzlo pivo.

Prava baba

Naš fotograf, ki je sprva njeno početje le opazoval, si seveda ni mogel pomagati in je vzel v roke objektiv ter pritisnil na sprožilec. Tudi njemu se je namreč zdelo Ninino početje zanimivo, še več, dejal je, da se je končno pokazala kot prava baba, ne pa kot neka finoča! Očitno se je igralka kar dobro vživela v vlogo Samanthe iz Seksa v mestu, ki jo igra v slovenski različici, v igri Eks v mestu.

Poleg pijače, cigaret in uživanja na soncu ji manjka le še dolg spisek moških, ki so zamenjali njeno posteljo. No, slednjega se Nina najbrž ne bo navzela, saj je, kolikor nam je znano, še vedno srečno poročena, in to s svojim prvim možem.   
Postavna 38-letnica

Postavna 38-letnica
Kot je opaziti na fotografijah, pa ima Nina tudi zavidanja vredno postavo. V uredništvu smo začeli ugibati, koliko let sploh ima, in ko smo izvedeli, da je rojena leta 1971, ter sešteli, da je Nina nedavno torej praznovala osemintrideset let, je bil marsikdo presenečen.

Ob dveh otrocih se res dobro drži, zato se tudi ne skriva na kakšni zasebni plaži, ampak se brez problema v bikiniju sprehaja tudi na javnem kopališču. Brez modrca se sicer ni sončila, znano pa je, da so vsi v njeni družini zapriseženi nudisti in tudi to poletje so bojda kar ves mesec preživeli v nudističnem kampu nekje na Hrvaškem.

Nina Keder
Foto: Grega Gulin