Niso vsi zvezdniki prijazni, kot se zdi

Niso vsi zvezdniki prijazni, kot se zdi (foto: Profimedia, Getty Images) Profimedia, Getty Images
Vir: Lady
22. 12. 2018

So zvezdniki, o katerih imamo včasih povsem drugačno predstavo in bi nas zelo presenetili, če bi jih spoznali osebno. Eni so prijazni, drugi pa kar preveč zvezdniški, nedostopni in nesramni do svojih oboževalcev.

Zvezdnik Dan Aykroyd (66 let), ki navdušuje s svojo igro kot komedijant, na primer v filmu Izganjalci duhov, je vse prej kot prijazen. Vedno hodi z gručo varnostnikov, da ustrahujejo vse njegove oboževalce, ki se mu želijo približati.

Čeprav je Rachael Ray (50 let) znana kot vrhunska kuharica, ki je na televiziji navduševala ameriške gospodinje, v resnici ni tako prijetna oseba. Menda ima zelo nizek prag tolerance in je zelo vzkipljiva. Nekemu članu svoje ekipe je zabrusila, da okoli sebe potrebuje neumne ljudi, da ne bodo govorili o njej.

Igralec Will Ferrell (51 let) se menda zelo rad dela norca in zbada ljudi, ki ga prosijo za podpis. No, drugi ga upravičujejo, da to počne iz stiske, ker mu je neprijetno. A marsikateri njegov oboževalec je užaljen.

Ameriška igralka Cameron Diaz (46 let) stori prav vse, samo da ji ni treba priti v stik s svojimi oboževalci. Ko jo je nekoč eden od njih prosil za avtogram, je dejala, da bo morala, če mu ga da, potem dati podpis vsem drugim.

Televizijski voditelj James Corden (40 let) pravi, da je igralec Pierce Brosnan (65 let) najbolj neprijazen zvezdnik, kar jih pozna. Na koncertu U2 ga je prav nesramno porinil. O tem je govoril tudi v svoji oddaji.

Zvezdnik in pevec skupine The Maroon 5 Adam Levine (39 let) lahko deluje kot sanjski moški, a v resnici niti slučajno ni. Ko je nekoč ena od oboževalk želela njegov avtogram, ji je zabrusil, da se grdim puncam ne podpisuje.

Jerry Seinfeld (64 let) velja za najbolje plačanega komika na svetu, a ni vedno komičen. Je dokaj siten. Nekoč smo ga občudovali v njegovi komediji, danes pa se nenehno pritožuje, da otroci preveč časa preživijo za računalniki.

Vsakdo bi si mislil, da zabavljač, kot je Mike Myers (55 let), tudi v resnici tako zabaven in prijazen, kot smo ga vajeni v filmu. No, očitno ni. Menda je med snemanji namrgoden, tih in želi imeti vse pod nadzorom.

Ko je bil igralec Jamie Foxx (50 let) na posebnem snemanju za vojake, nikakor ni želel sneti sončnih očal. Tudi pomahal ni vojakom niti se ni nasmehnil.

Legendarna igralka Faye Dunaway (77 let) je strah in trepet vsakega režiserja. Menda je nekoč Romanu Polanskemu pljusknila v obraz kozarec z urinom. Ni pa znano, ali je bil urin njen.

Pred nekaj leti je igralka Kate Winslet (43 let) pustila svoje oboževalce kar nekaj ur stati na dežju, preden se je pojavilAykroyda. In ko je končno prišla, si ni vzela niti toliko časa, da bi jih pozdravila in jim pomahala. Le namrgodeno jih je pogledala in odšla.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia