Nives Celzijus: Dežurnim moralistom povedala svoje

Nives Celzijus: Dežurnim moralistom  povedala svoje (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
3. 10. 2016

Pevka, model in pisateljica Nives Celzijus, ki se v popolnosti posveča karieri in svojima otrokoma, hčerki Taishi in sinu Leoneju, svoje vsakdanje obveznosti redno objavlja na družabnih omrežjih.

Iz njenih objav je razvidno, da pozornost vzbuja tudi takrat, ko tega sploh noče. Ko se je lepa 34-letna Hrvatica pred kratkim udeležila roditeljskega sestanka, je s prijateljico posnela selfie, fotografijo objavila na Instagramu in ob njej napisala: "Mami v šolski klopi."

Številni so bili nad fotografijo navdušeni, nekateri pa so se obregnili ob njeno majico z domnevno preglobokim dekoltejem in ji sporočili, da ni primerno oblečena za obisk šole.

"Sploh ne vem, kakšen dekolte je to. Imam najobičajnejšo majico, kakršno nosijo tudi druge ženske v vsakdanjih situacijah. Bilo je vroče in slekla sem suknjič. Tega živa duša ni doživela kot nekaj čudnega. Ne morem in ne želim si odsekati prsi, da bi ugodila nekemu malemu odstotku ljudi, ki bi mi verjetno tudi v tem primeru kaj očitali," je dežurnim moralistom odbrusila Nives.