No, kaj takega! Princ William se pripravlja na lepotni poseg, Kate pa nad tem ni navdušena

No, kaj takega! Princ William se pripravlja na lepotni poseg, Kate pa nad tem ni navdušena (foto: Profimedia) Profimedia
4. 2. 2021

Niso vsi obdarjeni z gostimi in bujnimi lasmi.

Tako se je moral princ William pri že relativno mladih letih soočiti z dejstvom, da bo njegova majhna plešica nekega dne pač postala pleša - kar ni nič takega. A očitno se njemu to zdi še kako moteče, poročajo tuji tabloidi.

Vrsto let je skušal prikrivati dejstvo, da počasi postaja plešast, a je sčasoma sprejel dejstvo, da to ne bo šlo v nedogled in zato se je postrigel čisto na kratko ter se nehal obremenjevati (kar je resnično nepotrebno).

A britanski mediji so se zdaj spet razpisali o tem, da se princ William ni nehal počutiti negotovo, zato se je začel poigravati z mislijo o presaditvi las. Za to obstajajo različne tehnike, zato se je treba zadeve lotiti individualno. William naj bi tako bil že na dveh pregledih za presaditev las, na katerih naj bi iskali ustrezno rešitev oziroma tehniko zanj.

Neimenovani vir je za medije razkril, da je William zelo vesel, da se bo končno znebil te pomanjkljivosti, ki ga je pestila. A njegova soproga, vojvodinja Kate, nad tem ni navdušena in misli, da bo videti smešno, če se bo kar naenkrat pojavil z lasmi. Videli bomo, kaj se bo izcimilo iz vsega skupaj, a doslej se je velikokrat izkazalo, da je vredno poslušati ženin nasvet ... Morda bo to storil tudi princ William.

Priporočamo