No, to pa je prizor. Victoria Beckham objavila sliko Davidove gole zadnjice, oboževalke so bile navdušene

<strong>Victoria in David Beckham</strong><br />
Victoria je že kot 'spajsika' pokazala, da ima dober okus in da jo privlačijo vse lepe stvari, a tudi David je že nekajkrat pokazal, da ima izostreno oko za izdelke visoke mode. Leta 2006 je tako svoji ženi za valentinovo kupil neverjetno Buglari ogrlico, ki se je iskrila z nešteto diamanti in rdečimi rubini. Ko smo izvedeli za ceno, pa smo lahko le strmeli z odprtimi usti. Za to darilo je David namreč odštel astronomskih 8 milijonov dolarjev (zaokrožimo na 6,6 milijona evrov). (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
8. 9. 2021

Nekdanja pevka, zdaj pa modna oblikovalka, je s tem prizorom presenetila in požela ogromno pozornosti.

Victoria Beckham je na družbenih omrežjih - še posebej na Instagramu - zelo aktivna in rada pokaže družinske trenutke. A tokrat je na presenečenje in veselje številnih oboževalk objavila sliko svojega postavnega soproga Davida Beckhama, na kateri ta leži ob bazenu s spuščenimi kopalkami, tako da se vidi njegova zadnjica.

Ker njeni sledilci takih prizorov doslej niso bili vajeni, se je marsikdo spraševal, ali ji je morda nekdo vdrl v profil na Instagramu, a je Victoria ugibanja utišala. Zapisala je: "Fotografija: jaz."

Seveda so bile sledilke navdušene in so se odzvale s številnimi komentarji, slika pa je po objavi v hitrem času zbrala več kot pol milijona všečkov.

"Lepo nedeljo ti želim, hvala, ker si to delila z nami," "Tako se ruši Instagram," "Ženska, obožujemo te," "To nadvse cenimo ..." se glasijo komentarji, ki so se kar vsuli ob Davidovi sliki. Očitno je Victoria nadvse ponosna na svojega postavnega, 46-letnega soproga, in je hotela lep trenutek deliti tudi z drugimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)