Noro! Angelina Jolie že dolgo ni imela tako svetle lase, ta odtenek je pisan na kožo ženskam 40 +

Noro! Angelina Jolie že dolgo ni imela tako svetle lase, ta odtenek je pisan na kožo ženskam 40 + (foto: Profimedia) Profimedia
8. 5. 2023

Že vrsto let ni spremenila barve svojih las, ki so temnorjavi, zato je zdaj presenečenje toliko večje.

Hollywoodska zvezdnica Angelina Jolie je spet svetlolaska. Čeprav je njen videz iz 90. let še vedno vodilni v trendih pričesk in ličil, se njen novi videz vsekakor odmika od temnih las, ki so nostalgikom všeč. Trendi se namreč spreminjajo.

Ko so jo 26. aprila skupaj s sinom Maddoxom opazili na zasebnem dogodku v Beli hiši, je bila opazna (tudi) zaradi nove barve las, ombré blond, ki je igralkino postavo obsijala s soncem, saj so jo fotografirali, ko je prihajala v Rožni vrt na večerjo v čast južnokorejskega predsednika Yoon Suk Yeola.

Sicer pa si tokrat ni prvič spremenila barve las. Za več vlog - tudi za Girl, Interrupted, Gone in Sixty Seconds, Salt, Life or Something Like It ter Come Away as Rose - je Angelina svoje lase pobarvala v različne odtenke blond barve. To jasno kaže na njeno vsestranskost in tudi na to, da je prehod iz rjavolaske v blondinko kar velika sprememba.

Podrobnosti o novem videzu

V tem primeru je njen novi videz nežen odtenek zlate blond barve, ki se odlično zlije po dolžini in s temnejšimi koreninami, ki poglobijo videz. Zdi se, da je bila preobrazba izvedena s strategijo "senčenja korenin", tehniko, ki jo zvezdniki radi uporabljajo za ustvarjanje kontrasta med dolžinami in koreninami, zaradi česar lasje ne potrebujejo toliko pozornosti, saj morajo tudi zvezde varčevati s časom.

Preberite več na Elle.si

Morda bi vas zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor: