North West se je končno spoprijateljila s svojim mlajšim bratom

North West se je končno spoprijateljila s svojim mlajšim bratom (foto: Profimedia) Profimedia
1. 2. 2020

V gospodinjstvu Kardashian - West se je zgodil pomemben dogodek.

North West se je spoprijateljila s svojim mlajšim bratom Saintom, ki ga prej recimo ni "marala preveč". Mlajšega bratca je "prezirala", ker ji je vzel status edinke.

Njuna mati Kim Kardashian je v dokaz otroškega prijateljstva objavila fotografijo in pod njo zapisala: "Sedaj se razumeta."

Kim je pojasnila, da North bratca ne mara preveč, mali Saint pa obožuje njo in vse ostale. North je bolje sprejela mlajšo sestrico Chicago, ker je deklica. Potem pa je prišel še mali Psalm in North je tako sedaj starejša sestra kar dvema bratcema in eni sestrici.

Pred dvema letoma je Kim za revijo People povedala: "North se ves čas obnaša, kot da je edinka. Mislim, da je malce zmedena. Obnaša se kot: svet je moj. Prejšnji dan mi je dejala: Mami, dobiti moram še enega bratca, zato da me bo Saint pustil pri miru …  da bomo punce lahko na svoji strani hiše, fantje pa na drugi strani."

Najstarejša Kimina hči je na vrata svoje kopalnice obesila znak: Fantom vstop ni dovoljen in Saintu ni dovolila vstop niti v njeno spalnico.

Sestre in bratje so ponavadi dostikrat v konfliktu, vendar se v klanu Kardashian - West stvari očitno umirjajo. Kim je Sainta opisala kot najprijaznejšo osebo na svetu, tako da je njegova prijaznost končno zmagala.

Priporočamo